Site icon NewsIT

Παιχνίδια με την ανεξαρτητοποίηση Μπούκουρα – Υπέγραψε επιστολή, αλλά…

18.03.2014 | 10:01
Πηγή εφημερίδα Το Έθνος

Πηγή εφημερίδα Το Έθνος

Οι φήμες περί ανεξαρτητοποίησης διαψεύδονται επισήμως, όμως υπάρχουν δυο βασικά στοιχεία που δεν χωρούν διάψευση... Είναι η επιστολή ανεξαρτητοποίησης με την υπογραφή του ίδιου του βουλευτή, αλλά και το γεγονός ότι ο Στάθης Μπούκουρας εμφανίζεται χολωμένος και απόμακρος από τη Χρυσή Αυγή.

Η επιστολή δεν παίρνει διαψεύσεις. Η επιστολή που δημοσιεύει το “Έθνος” αναφέρει: “Ο κάτωθι υπογράφων Ευστάθιος Μπούκουρας του Νικολάου, βουλευτής του νομού Κορινθίας και νυν προσωρινά κρατούμενος του Καταστήματος Κράτησης Ναυπλίου, εξουσιοδοτώ τον πληρεξούσιο δικηγόρο μου, δικηγόρο Αθηνών, Αλέξιο Κούγια του Χρήστου (…), όπως αντ’ εμού και για λογαριασμό μου καταθέσει άμεσα ενώπιον του Προέδρου του Ελληνικού Κοινοβουλίου δήλωση ανεξαρτητοποίησής μου.
Η παρούσα εξουσιοδότηση αποτελεί σαφή και απαρέγκλιτη δήλωση ανεξαρτητοποίησής μου.
Την παρούσα δήλωση – εξουσιοδότηση υπογράφει ο αρμόδιος υπάλληλος των φυλακών Ναυπλίου για την επιβεβαίωση της γνησιότητας της υπογραφής μου”.

Ο κ. Κούγιας ισχυρίζεται ότι η επιστολή αυτή δεν εστάλη, δεν διαψεύδει βέβαια ότι η επιστολή υπάρχει και έτσι το ερώτημα είναι πότε θα αποσταλεί. Δηλαδή πότε θα ανεξαρτητοποιηθεί ο κ. Μπούκουρας από τη Χρυσή Αυγή και θα γίνει ο δεύτερος από τους βουλευτές της που το κάνει.

Πάντως το κλίμα στο εσωτερικό του κόμματος είναι κάτι παραπάνω από βαρύ. Ειδικά σε ό,τι αφορά στον ίδιο τον Ευστάθιο Μπούκουρα με κάθε τρόπο τόσο όταν αντιμετώπισε τη Δικαιοσύνη όσο και μετά τη φυλάκισή του φαίνεται να τηρεί σαφείς αποστάσεις από το κόμμα.

Μάλιστα ο κ. Μπούκουρας φαίνεται να μιλά και για εγκατάλειψή του από το κόμμα. Είναι χαρακτηριστική η ανακοίνωση του δικηγόρου του όπου μάλιστα δεν αναφέρεται καν στο κόμμα: “Ο κύριος Μπούκουρας, η επί 18 χρόνια σύζυγός του και τα τρία παιδιά του, ηλικίας 17, 16 και 3 ετών είναι εγκαταλελειμμένοι απ’ όλους και ο ίδιος ποτέ δεν θα εκμεταλλευόταν την αυριανή διαδικασία ενώπιον της Βουλής για να αποκομίσει οφέλη”.

Προς το παρόν πάντως ανοιχτά δεν λέγεται τίποτε, ωστόσο και η επιστολή υπάρχει και η δυσαρέσκεια. Υπάρχει λοιπόν καπνός και όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να δούμε και τη φωτιά…
Μια φωτιά που άρχισε να φουντώνει ειδικά μετά την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Αλεξόπουλου.

Διαβάστε επίσης:

Δυσαρεστημένος ο Μπούκουρας από τη Χρυσή Αυγή αλλά δεν ανεξαρτητοποιείται

Κούγιας: Ο Στάθης Μπούκουρας δεν θα λειτουργήσει ως Δούρειος Ίππος στην υπόθεση Χρυσή Αυγή

Χρυσή Αυγή: άθλιος προδότης ο Αλεξόπουλος

Χρυσοβολάντης Αλεξόπουλος: “Οι ναζί σκότωσαν τον παππού μου – Έχω και αριστερούς φίλους”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version