Site icon NewsIT

Πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ κράζει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη

19.04.2016 | 21:38
Πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ κράζει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Τόσκα και το κυβερνητικό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που με ανακοινώσεις του καταφέρεται κατά των πρακτικών της Ελληνικής Αστυνομίας και ζητά εξηγήσεις από την πολιτική ηγεσία.

Αυτή τη φορά το τμήμα δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε τις προσαγωγές φοιτητών που ανήκουν στη φοιτητική παράταξη Αριστερή Ενότητα, τις οποίες χαρακτήρισε αναίτιες επισημαίνοντας πως έκαναν μία ειρηνική συγκέντρωση έξω από υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διαμαρτυρόμενοι για τα κλειστά σύνορα.

Η ανακοίνωση συγκεκριμένα αναφέρει πως “σε μια εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή για το προσφυγικό- μεταναστευτικό ζήτημα, τέτοιες συμπεριφορές αστυνομικής αυθαιρεσίας που υπονομεύουν στην πράξη την ανάγκη να ενισχυθεί η αλληλεγγύη στους ανθρώπους που κατατρεγμένοι από τον πόλεμο, τη φτώχεια και την καταστροφή, τη μισαλλοδοξία και τον ρατσισμό φτάνουν στην Ευρώπη για να βρουν καταφύγιο και συναντούν την Ευρώπη-φρούριο, μας προβληματίζουν και μας βρίσκουν καθαρά απέναντι”.

Τέλος το τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ ζητά να αποδοθούν ευθύνες για το συγκεκριμένο περιστατικό και να προχωρήσει άμεσα ο ουσιαστικός εκδημοκρατισμός της ΕΛΑΣ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version