Site icon NewsIT

Παναγιώταρος: Χεζμεντέν ο ΣΥΡΙΖΑ για τις άρσεις ασυλίας

06.03.2014 | 11:42
Παναγιώταρος: Χεζμεντέν ο ΣΥΡΙΖΑ για τις άρσεις ασυλίας

Το γνωστό πολιτικό του λόγο επιστράτευσε για άλλη μια φορά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος για να σχολιάσει την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να υπερψηφίσει την πρόταση για άρση της ασυλίας χρυσαυγιτών βουλετών.

Με άρθρο του σε σάιτ εθνικιστικού περιεχομένου, ο υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως “βάρεσε προσοχή στο σύστημα” και “τα δίνει όλα για το συμφέρον του συστήματος και των διεθνών του προστατών”.

Ο δε τίτλος του άρθρου είναι: Χεζμεντέν μπροστά στις εντολές των αμερικανοσιωνιστών ο ΣΥΡΙΖΑ: τελικά τάχθηκε υπέρ της άρσης ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής…

Το κείμενο του Ηλία Παναγιώταρου

«Παρά τις διαδόσεις που κυκλοφορούσαν τις προηγούμενες ημέρες, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ… επαναστάτησε κατά του κατεστημένου και θα καταψηφίσει τις άρσεις ασυλίας όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής (που θα οδηγήσουν στην προγραμματισμένη προφυλάκισή τους από την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη»…), τελικά η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ βάρεσε προσοχή στο σύστημα και αποφάσισε να υποβάλλει πρόταση στην Κ.Ο. για υπερψήφιση των άρσεων.

Ιδού και η σχετική ανακοίνωση του συνονθυλεύματος:

«Η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την σημερινή συνεδρίασή της, αποφάσισε να εισηγηθεί προς την Κ.Ο. την υπερψήφιση της άρσης της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Η ΠΓ θεωρεί πως η συγκεκριμένη στάση κατά την ψηφοφορία στη βουλή δεν σχετίζεται με το θέμα που έχει ανοίξει από διάφορες πλευρές, της απαγόρευσης της Χρυσής Αυγής. Ο ΣΥΡΙΖΑ, από την πρώτη στιγμή είχε υποστηρίξει πως η Χρυσή Αυγή θα πρέπει να τεθεί ενώπιον του νόμου».

Τι σημαίνει η απόφαση αυτή στην πράξη; Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πράττει κατά των στενών κομματικών του συμφερόντων και υπέρ των γενικότερων συμφερόντων του συστήματος, που –όπως αποδεικνύεται- υπηρετεί τυφλά! Διότι, η άρση που θα οδηγήσει απαραιτήτως στην ομαδική προφυλάκιση και των υπολοίπων βουλευτών, θα λύσει τα χέρια της μνημονιακής συγκυβέρνησης, η οποία θα μπορεί πλέον να περνάει με χαρακτηριστική άνεση όλα τα μνημονιακά νομοσχέδια, αφού θα χρειάζεται πλειοψηφία μόνο 141 βουλευτών. Και που αργότερα, ακόμα και πρόεδρο δημοκρατίας θα μπορέσει να εκλέξει από την παρούσα βουλή! Όλα, λοιπόν, τα δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ για το συμφέρον του συστήματος και των διεθνών του προστατών! Μια ακόμα απόδειξη, ότι το μόνο κόμμα που είναι εναντίον του συστήματος, είναι η Χρυσή Αυγή! Κι όλοι οι άλλοι (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΛ, κ.τ.λ.) είναι ΙΔΙΟΙ!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ της Alco για το Νewsit: Στο 6,4% το Ποτάμι – Παίρνει ψήφους από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ – Μπροστά 1% ο ΣΥΡΙΖΑ από τη Ν.Δ.

“Σκοτωμός” για το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα – Γιαννόπουλος: Δεν είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ – Η Ν.Δ. έδωσε στοιχεία για να αποδείξει ότι είναι μέλος

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Διώξτε αυτόν που προλογίζει το βιβλίο του Κουφοντίνα!

ΣΥΡΙΖΑ: Διαφοροποίηση Μιχελογιαννάκη για τη Χρυσή Αυγή

Σοβαρές αντιρρήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για τους χρυσαυγίτες βουλευτές – Ποιοί διαφώνησαν με την άρση ασυλίας

Θα ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ την άρση βουλευτών της Χρυσής Αυγής;

Η ΕΛΑΣ έδιωξε Κασιδιάρη και Παναγιώταρο από το μνημόσυνο των αστυνομικών της ΔΙΑΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version