Πολιτική

Πάνε για υφυπουργό Εθνικής Άμυνας τον Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκο

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος προορίζεται για τη θέση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας ,στον επόμενο ανασχηματισμό, ο οποίος αναμένεται μετά το Πάσχα!

Η πληροφορία διακινείται από πηγή του Μαξίμου και φαίνεται ότι πρόκειται για ένα σενάριο που εξυπηρετεί την κυβέρνηση -την ΝΔ ακριβέστερα- από πολλές απόψεις:

•ο Μιχαήλ Κωσταράκος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της κυβέρνησης με την “σταθερή του στάση” στα επίπονα μέτρα που έχουν ληφθεί κατά των στρατιωτικών. Το οικονομικό επιτελείο δείχνει να έχει πολύ “καλή επαφή” με τον Αρχηγό και θα ήθελε να τον έχει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως ΥΦΕΘΑ.

Διαβάστε περισσότερα στο Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα