Πέμπτη, 4 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Παπανδρέου για Μνημόνιο και το σκάνδαλο με τη ΜΚΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στην εκδήλωση του Συλλόγου Ελλήνων Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Harvard απόψε στις 8:30 στην Αίγλη του Ζαππείου. Θα μιλήσει για τις προτεραιότητες της χώρας στη μετά του Μνημονίου εποχή ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται κατά πόσον θα θελήσει ο πρώην πρωθυπουργός να απαντήσει σε όλους όσοι τον εμπλέκουν στην υπόθεση της απάτης με την ΜΚΟ για τις αποναρκοθετήσεις.

Μόλις η δεύτερη ομιλία του επί ελληνικού εδάφους μετά τους πρώτους μήνες του 2012, όταν και αποσύρθηκε από το προσκήνιο της ελληνικής πολιτικής σκηνής, είναι αυτή που θα εκφωνήσει απόψε ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, σε εκδήλωση του Συλλόγου Ελλήνων Αποφοίτων του Πανεπιστημίου του Harvard με τίτλο “Μετά το Μνημόνιο τι”. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κύριος Παπανδρέου αναμένεται να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στις θεσμικές μεταρρυθμίσεις, που έχουν ανακοπεί – όπως θα πει από την παρούσα κυβέρνηση – προκειμένου να καταστεί δυνατή η εμβάθυνση της δημοκρατίας και στη χώρα μας αλλά και παγκοσμίως.

Επιμένει ο Γιώργος Παπανδρέου ότι δεν σχετίζεται με την υπόθεση της ΜΚΟ με τις αποναρκοθετήσεις – μιλά απόψε για τη μετά του Μνημονίου εποχή σε εκδήλωση στην Αίγλη του Ζαππείου

Ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να υπεραμυνθεί εκ νέου των στρατηγικών επιλογών της διετούς διακυβέρνησης του και θα επισημάνει ότι η παρούσα κυβέρνηση των Σαμαρά – Βενιζέλου συνεχίζει στην πεπατημένη, που χάραξε η κυβέρνηση του λαμβάνοντας μάλιστα πολύ σκληρότερα μέτρα. Όπως ανέφερε μάλιστα, προ ημερών και το γραφείο τύπου του, ο κύριος Παπανδρέου αναμένεται να διεκδικήσει εκ νέου την “πατρότητα” του πρωτογενούς πλεονάσματος τοποθετώντας ως βάση για την επίτευξη του τις τιτάνιες προσπάθειες, που κατέβαλε η δική του κυβέρνηση.

Ασαφές παραμένει κατά πόσον ο κύριος Παπανδρέου θα επιλέξει το βήμα μίας τέτοιας εκδήλωσης για να απαντήσει σε όσα περί πολιτικών ευθυνών του καταλογίζουν σχετικά με την απάτη της ΜΚΟ για τις αποναρκοθετήσεις. Ήδη, πάντως, μέσω του γραφείου τύπου του, ο κύριος Παπανδρέου έχει προιδεάσει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση και μάλιστα περνά στην αντεπίθεση υπενθυμίζοντας ότι επί δικής του θητείας καθιερώθηκε εποπτικό πλαίσιο για τη λειτουργία και τη χρηματοδότηση των ΜΚΟ.

Ο κύριος Παπανδρέου, ως είθισται στη συγκεκριμένη εκδήλωση αναμένεται να απαντήσει και σε ερωτήσεις του κοινού αυξάνοντας κατακόρυφα το ενδιαφέρον για μία ευρεία γκάμα θεμάτων συμπεριλαμβανομένης και της απάτης με τις ΜΚΟ, που δραστηριοποιείτο στις αποναρκοθετήσεις.  

Διαβάστε επίσης

Η απάντηση Παπανδρέου

 

“Καμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα η στοχοποίηση Παπανδρέου”

 

Ποιος είναι ο μυστηριώδης Άλεξ Ρόντος

 

Συνεργάτης Παπανδρέου: Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε την έρευνα για τη σκανδαλώδη ΜΚΟ

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε