Site icon NewsIT

Παππάς εναντίον δημοσκοπήσεων

10.03.2014 | 13:24
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Με σαφείς αιχμές υποδέχεται ο διευθυντής του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, τα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων, που κομίζουν αρνητικά μαντάτα για το κόμμα στις Αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και φανερώνουν στασιμότητα στο μέτωπο των Ευρωεκλογών, όπου η Κουμουνδούρου φαίνεται να διατηρεί βραχεία κεφαλή έναντι της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, που την προηγούμενη εβδομάδα “διαμαρτυρήθηκε” για τα …φουσκωμένα, όπως υπαινίχθηκε, ποσοστά που δίνουν στο “Ποτάμι” του Σταύρου Θεοδωράκη οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, ήταν σήμερα η σειρά του Νικου Πάππα, ενός εκ των στενότερων συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα να αφήσει αιχμές κατά της πρόσφατης δημοσκόπησης της Kappa Research για λογαριασμό του ΒΗΜΑτος της Κυριακής.

Μέσω ανάρτησης του στο twitter, ο κύριος Παππάς διερωτήθηκε: “Εκτίμηση για Αττική έχουμε. Για Μακεδονία έχουμε. Εκτίμηση πανελλαδική;Την κρύψαμε ή όντως δεν την έχουμε;” αφήνοντας σαφείς αιχμές για…συσκότιση των πραγματικών πολιτικών δεδομένων.

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: ”Μαγειρεύτηκαν” τα stress tests των ελληνικών τραπεζών

Κριτική “από αριστερά” στο ΣΥΡΙΖΑ για την ανακοίνωση περί κρίσεων

Δουβλίνο πάει ο Τσίπρας

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα για ΣΥΡΙΖΑ και Σγουρό

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version