Site icon NewsIT

Παππάς για Γεωργιάδη: Με λέει φασίστα ο περήφανος φίλος του Στυλιανού Παττακού!

11.07.2016 | 18:08
Παππάς για Γεωργιάδη: Με λέει φασίστα ο περήφανος φίλος του Στυλιανού Παττακού!

Σκληρή απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη έδωσε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς με αφορμή δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ ο οποίος αποκάλεσε φασίστα τον κ. Παππά και είπε ακόμα ότι στην κυβέρνηση «τα παίρνουν».

=«Μην μας το παίζουν αθώοι και καλοί. Για ποιους λόγους θέλουν την εξουσία; Για ποιο λόγο κάνουν τα αντίθετα από αυτά που λέγανε;» διερωτήθηκε και είπε πως ο ίδιος θα τους ψάξει ευχόμενος να μην βρει τίποτα. Ταυτόχρονα χαρακτήρισε φασίστα τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, με αφορμή το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.
«Το παραμύθι του Παππά ότι ήρθαν οι καλοί για να διώξουν τους κακούς, εγώ δεν το τρώω. Να μη γυρίσουμε σε εποχές που χρειαζόμαστε ένα νέο Μαρούδα με το όνομα Νίκο Παππά για να παίρνουμε άδεια για το τι θα λέμε» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παππάς με δήλωσή του τονίζει: 

«Σήμερα το πρωί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος στη διαδικασία νόμιμης αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, με αποκάλεσε φασίστα. Το γελοίο του πράγματος είναι προφανές, καθώς αυτή η κατηγορία εκτοξεύεται από έναν περήφανο φίλο του Στυλιανού Παττακού. Η ουσία βρίσκεται στην επίσημη θέση της ΝΔ. Διότι αν καλύπτει τον αντιπρόεδρο της, σημαίνει ότι δεν έχει κανένα όριο στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί την ανομία, τη διαπλοκή και την ασυδοσία στο τηλεοπτικό τοπίο. Οι πολίτες, ακόμα και αυτοί της συντηρητικής παράταξης ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους».

Δριμεία κριτική άσκησε και ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ, ‘Αδωνι Γεωργιάδη, σημειώνοντας ότι οι κατηγορίες του ξεπερνούν κάθε όριο και βαραίνουν όλη τη ΝΔ. Σε σκληρό σχόλιο που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζεται ότι “η φαιδρότητα και η χυδαιότητα, με την οποία επιτίθεται ο Α.Γεωργιάδης στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι κάτι που μας εκπλήσσει” και υπογραμμίζεται ότι “η σημερινή του λάσπη, όμως, απέναντι στην κυβέρνηση και οι κατηγορίες για «κλέφτες» που «τα παίρνουνε» ξεπερνούν κάθε όριο και βαραίνουν όλη τη ΝΔ, της οποίας είναι αντιπρόεδρος”. “Είναι βαθιά νυχτωμένοι όσοι νομίζουν ότι μπορούν να πολιτεύονται με τόσο φτηνά και χυδαία κόλπα”, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version