Πολιτική

Παππάς: Μεταξύ χυδαίου και γελοίου ότι τους βομβιστές ενέπνευσε το εμπάργκο στον ΣΚΑΙ

Αντίδραση Παππά για τη συσχέτιση της βομβιστικής επίθεσης στον ΣΚΑΙ με το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό.

Επιχείρημα, μεταξύ χυδαίου και γελοίου, ότι ενέπνευσε τους βομβιστές η απουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από τον ΣΚΑΙ, αναφέρει ο υπουργός ΨΗΠΤΕ Ν.Παππάς με ανάρτηση στο twitter.

«Νωρίς το πρωί καταδικάσαμε την επίθεση. Ζητήσαμε να μην εργαλειοποιηθεί. Μέχρι το μεσημέρι έγινε η προβλεπόμενη συνεπαγωγή. Τους βομβιστές, λένε, ενέπνευσε και καθοδήγησε η απουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από τον ΣΚΑΙ. Ένα επιχείρημα από τη γκρίζα ζώνη μεταξύ χυδαίου και γελοίου», αναφέρει ο Ν.Παππάς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη Ανάσταση στην Τήνο – Το μήνυμα του Μητροπολίτη Σύρου
«Εσείς στις πλάτες σας φέρετε τις ευθύνες του έθνους ολοκλήρου. Και χρειάζεστε την προσευχή για αυτή την δύναμη της Παναγίας μας», το μήνυμα του Μητροπολίτη Δωρόθεου στον πρωθυπουργόι
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη Ανάσταση στην Τήνο 6