Πολιτική

Παραιτήθηκε από το ΔΣ του ΟΑΣΘ ο Ντίμης Αργυρόπουλος των ΑΝΕΛ

Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΣθ υπέβαλε ο Ντίμης Αργυρόπουλος, στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μία ημέρα μετά τον διορισμό του.

Όπως έγραψε ο ίδιος στη σελίδα του στο Facebook, υπέβαλε την παραίτησή του επειδή πολιτεύεται στην Α Αθηνών και πρέπει στη θέση του να τοποθετηθεί άλλο στέλεχος από τη Θεσσαλονίκη αφού ο ίδιος έχει διορισθεί και μέλος της διοίκησης του Λαικού Νοσοκομείου.
Έτσι, μετά τον θόρυβο και τις αντιδράσεις για την τοποθέτηση του Στέλιου Παππά στη θέση του προέδρου αλλά και την επεισοδική διαδικασία παράδοσης – παραλαβής, έρχεται τώρα η παραίτηση του Ντίμη Αργυρόπουλου. Σε αυτά να προσθέσουμε και τα «πυρά» που συγκεντρώνει και το πρόσωπο της Όλγας Γιάννη, επίσης στελέχους των ΑΝΕΛ, που διορίστηκε στη νέα διοίκηση του ΟΑΣΘ.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Το τελετουργικό για την ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας στις 11 το πρωί της Πέμπτης
Κατά την άφιξη του Κωνσταντίνου Τασούλα αύριο το πρωί στη Βουλή, στρατιωτικό Άγημα και στρατιωτική μπάντα θα αποδώσει τιμές και θα ανακρουστεί ο εθνικός ύμνος
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας
Νίκος Ρωμανός: «Πυρά» σε ΠΑΣΟΚ για «συριζοποίηση» μετά από ανακοίνωση της νομαρχιακής Ζακύνθου «να πάρουν οι πολίτες τον νόμο στα χέρια τους»
Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ «επικροτεί τη στάση των τοπικών στελεχών του στη Ζάκυνθο που προτρέπουν τους πολίτες σε αυτοδικία;» ρωτά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ
Ο Νίκος Ρωμανός