Πολιτική

Παραιτήθηκε ο Χ. Θεοχάρης από Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Ποταμιού

Απογοητευμένος δηλώνει ο Χάρης Θεοχάρης από το γεγονός ότι στο συνέδριο του κόμματος δεν λήφθηκαν αποφάσεις για την αναγέννηση του Ποταμιού.

Μετά τις βολές κατά του Σ. Θεοδωράκη ο κ. Θεοχάρης δηλώνει ότι είναι πλέον πιο έντιμο να παραιτηθεί από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Ποταμιού.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης όρισε ως νέο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο μαζί με τον Σπύρο Δανέλλη, τον βουλευτή Γιώργο Αμυρά.

Αναμενόμενη εξέλιξη θεωρούν στο Ποτάμι την αντικατάσταση του Χάρη Θεοχάρη από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, από την οποία παραιτήθηκε. «Έτσι κι αλλιώς, μετά το συνέδριο θα άλλαζαν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι» σχολίασαν από τη Σεβαστουπόλεως, ανεξάρτητα από την επιλογή του βουλευτή του Ποταμιού.

Η επιστολή του Χ. Θεοχάρη:

Στο πρόσφατο συνέδριο εξέθεσα με καθαρότητα, ειλικρίνεια και εντιμότητα τις ενστάσεις μου για την στρατηγική αλλά και την πολιτική κατεύθυνση του κινήματος.

Ένιωσα το βάρος της ευθύνης το βράδυ του Σαββάτου καθώς οι σύνεδροι επιδοκίμασαν τις θέσεις μου και πολλοί από αυτούς μοιράστηκαν μαζί μου τους προβληματισμούς τους.

Δεν είδα, δυστυχώς, στο συνέδριο να παίρνονται αποφάσεις για την ουσιαστική αναγέννηση και επανίδρυση του Ποταμιού.

Με δεδομένες τις σημαντικές διαφοροποιήσεις μου, θεωρώ εντιμότερη στάση, να παραιτηθώ από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, ώστε να σου επιτρέψω να επιλέξεις κάποιον με απόψεις που απηχούν τις δικές σου θέσεις.

Ελπίζω πάντα πως, με την ανανεωμένη σου εντολή, θα πάρεις τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για να αλλάξεις την μοίρα του κινήματος πριν να είναι πολύ αργά.

Με την ελπίδα αυτή, αλλά και την πίστη για την αναγκαιότητα του Ποταμιού παραμένω Βουλευτής του.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Είμαστε με την Ομάδα Αλήθειας και με κάθε αλήθεια που εκφράζεται – Αυτοί που μας κατηγορούν από την αντιπολίτευση είναι θύτες
«Φοβερή αποκάλυψη. Ένας ιδιώτης πληρώνει άλλους ιδιώτες. Τα παιδιά της ομάδας αλήθειας έχουν βγει με ονόματα» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα δημοσιεύματα για την Ομάδα Αλήθειας
Ο Παύλος Μαρινάκης στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτηση στο TikTok για το ψηφιακό φροντιστήριο – «Δίνει την ευκαιρία σε χιλιάδες μαθητές να προετοιμαστούν για τις Πανελλαδικές»
Όπως τονίζει στο βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το ψηφιακό φροντιστήριο το παρακολουθούν ήδη 49.000 μαθητές και είναι εντελώς δωρεάν
Πανελλήνιες εξετάσεις
Το χρονοδιάγραμμα για τις έρευνες υδρογονανθράκων από τη Chevron νότια της Κρήτης – «Αγκάθι» η Τουρκία για το καλώδιο Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Υπεγράφη από τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Σταύρο Παπασταύρου, η δεύτερη υπουργική απόφαση, με την οποία προσδιορίζονται οι ακριβείς θαλάσσιες συντεταγμένες για έρευνες υδρογονανθράκων
Πλοίο 3