Πολιτική

Παρακολουθήσεις: Ο Παναγιώτης Κοντολέων συνεχίζει την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή

Ο Παναγιώτης Κοντολέων θα συνεχίσει σήμερα την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή για τις παρακολουθήσεις.

Η επιτροπή για τις παρακολουθήσεις διερευνά την υπόθεση παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και ευρωβουλευτή κ. Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ ή και από άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, την επιβεβαιωμένη απόπειρα παγίδευσης του κινητού του με το κακόβουλο λογισμικό Predator, την παράνομη χρήση αυτού στην επικράτεια και την έρευνα για την ύπαρξη ευθυνών του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και κάθε άλλου εμπλεκόμενου φυσικού ή νομικού προσώπου.

Η κατάθεση του τέως διοικητή της ΕΥΠ ξεκίνησε χθες το απόγευμα και διακόπηκε αργά το βράδυ για να συνεχίσει σήμερα στις δέκα το πρωί.

Επόμενος μάρτυρας που έχει προγραμματιστεί για να καταθέσει στην Επιτροπή είναι ο νυν διοικητής της ΕΥΠ Θεμιστοκλής Δεμίρης.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Παγώνουν» οι σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Αριστεράς μετά την αποχή στην ψηφοφορία για πρόεδρο Δημοκρατίας – Όλο το παρασκήνιο
Η κίνηση της Νέας Αριστεράς ενόχλησε ιδιαίτερα τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς υπήρχε η εντύπωση ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα ανάμεσα στις δύο πλευρές
«Παγώνουν» οι σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Αριστεράς μετά την αποχή στην ψηφοφορία για πρόεδρο Δημοκρατίας – Όλο το παρασκήνιο
Φουντώνει ο «πόλεμος» Ζωής Κωνσταντοπούλου και ΚΚΕ - «Είναι ένα θεσμικό σκυλάκι του καναπέ» λέει ο «Ριζοσπάστης»
Ο «Ριζοσπάστης» και ο «Οδηγητής» απάντησαν στον χαρακτηρισμό «μακρύ χέρι του κράτους» της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας για τον βουλευτή του ΚΚΕ Γιώργο Λαμπρούλη
Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Είναι ένα θεσμικό σκυλάκι του καναπέ» λέει για την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας ο «Ριζοσπάστης»