Κυριακή, 1 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στη χάλκινη Έλενα Παπασταματοπούλου και την ασημένια Λήδα Μανθοπούλου

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στη χάλκινη Έλενα Παπασταματοπούλου και την ασημένια Λήδα Μανθοπούλου
ΦΩΤΟ Eurokinissi (αρχείο)

Νέες διακρίσεις για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Στο βάθρο ανέβηκαν η Λήδα Μανθοπούλου και η Έλενα Παπασταματοπούλου. «Οι επιτυχίες για την πατρίδα μας συνεχίζονται», έγραψε στο Χ (πρώην Twitter) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θερμά συγχαρητήρια στη χάλκινη Έλενα Παπασταματοπούλου και στην ασημένια Λήδα Μανθοπούλου!», πρόσθεσε στο μήνυμα του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης για τα δύο νέα μετάλλια της Ελλάδας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

 

Η 19χρονη Λήδα Μανθοπούλου – κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Αίαντα Μανθόπουλου – άντεξε στα τελευταία μέτρα και πήρε τη δεύτερη θέση στον τελικό των 100 μέτρων της κατηγορίας Τ38.

Η Έλενα Παπασταματοπούλου μπήκε αποφασισμένη στον τελικό του ρεπεσάζ, για το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των +65 κιλών στο Τάε Κβον Ντο, και χάρισε στη χώρα μας το τρίτο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, μετά το χθεσινό (30.08.2024) χάλκινο της Χριστίνας Γκέντζου, επίσης στο Τάε Κβον Ντο.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις