Δευτέρα, 2 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον ασημένιο Κωνσταντινίδη και τον χάλκινο Πολυχρονίδη

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον ασημένιο Κωνσταντινίδη και τον χάλκινο Πολυχρονίδη
ΦΩΤΟ αρχείου (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Συγκίνηση και υπερηφάνεια», τονίζει στα συγχαρητήριο μήνυμά του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης για τον Θανάση Κωνσταντινίδη και τον Γρηγόρη Πολυχρονίδη, οι οποίοι κατέκτησαν το ασημένιο και το χάλκινο μετάλλιο, αντίστοιχα, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Για τα μετάλλια που κέρδισαν το Σαββατοκύριακο (31.08.2024 – 01.09.2024) στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι ο Θανάσης Κωνσταντινίδης και ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τα συγχαρητήριά του.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Εχθές ο ασημένιος Θανάσης Κωνσταντινίδης και σήμερα ο χάλκινος Γρηγόρης Πολυχρονίδης, με ramp operator την Κατερίνα Πατρώνη, ύψωσαν ξανά ψηλά τη γαλανόλευκη στoυς Παραολυμπιακούς αγώνες! Συγκίνηση και υπερηφάνεια».

Νωρίτερα την Κυριακή, ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό BC3, στο τάι μπρέικ για να φτάσει, συνολικά, τα επτά μετάλλια σε πέντε συνεχόμενους Παραολυμπιακούς Αγώνες από το 2008!

Το Σάββατο, ο Θανάσης Κωνσταντινίδης βρήκε τη μεγάλη ρίψη που έψαχνε στο φινάλε του τελικού στην κορίνα F32 και με ατομικό ρεκόρ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις