Site icon NewsIT

«Παράθυρο» Μητσοτάκη για συνάντηση με τους αγρότες

05.02.2024 | 21:49
«Παράθυρο» Μητσοτάκη για συνάντηση με τους αγρότες

Ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Τσιόδρα, "Ευρωπαϊκή Ενοποίηση, Οι περιπέτειες ενός οράματος", στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024. Μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού ακολούθησε συζήτηση με τη συμμετοχή των πρώην Επιτρόπων της Ελλάδας στην ΕΕ, Δημήτρη Αβραμόπουλου, Μαρίας Δαμανάκη, Σταύρου Δήμα και Άννας Διαμαντοπούλου. Παρέμβαση θα πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης Θεόδωρος Ρουσόπουλος. Ο Δημήτρης Τσιόδρας, διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, με σπουδές στις πολιτικές επιστήμες και στις διεθνείς σχέσεις, έχει πίσω του μια μακρά διαδρομή στη δημοσιογραφία με θητεία δεκαετιών στο πολιτικό ρεπορτάζ των εφημερίδων, του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να συναντηθεί με τους αγρότες άφησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, το βράδυ της Δευτέρας (05.02.2024). 

Λίγο πριν αποχωρήσει από το Μέγαρο Μουσικής, όπου έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Τσιόδρα με τίτλο «Ευρωπαϊκή Ενοποίηση – Οι περιπέτειες ενός οράματος», ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με δημοσιογράφους, οι οποίοι τον ρώτησαν αν θα συναντηθεί με τους αγρότες. Ο Πρωθυπουργός απάντησε “ας δούμε πρώτα τις αποφάσεις τους αύριο”.

Ερωτηθείς αν το αποκλείει, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε “εμείς δεν αποκλείουμε τίποτα”.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version