Πολιτική

Παρέμβαση 17 βουλευτών της ΝΔ για τις ασφαλιστικές εισφορές προς τον ΟΓΑ

Προτάσεις για τη ρύθμιση των ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ «με στόχο να μην μένει κανένας αγρότης χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη», κατέθεσαν με ερώτησή τους στον υπουργό Εργασίας 17 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον βουλευτή Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή.

Με δεδομένη την οικονομική κρίση και τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν πολλοί ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ, οι 17 βουλευτές ζητούν:

– Παράταση χρόνου καταβολής ασφαλιστικών εισφορών προς τον ΟΓΑ.

– Δυνατότητα ρύθμισης από το πρώτο ασφαλιστικό εξάμηνο ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους ασφαλισμένους αυτούς να ρυθμίσουν το χρέος τους, να γίνει διακανονισμός με ανοιχτό λογαριασμό και να πληρώνουν κάθε μήνα ένα ποσό ώστε σε σύντομο χρόνο να εξοφλήσουν το χρέος τους και να έχουν τη δυνατότητα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

– Δυνατότητα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους κριθέντες από τον ΟΓΑ συνταξιούχους, οι οποίοι έχουν οφειλές προς τον ΟΓΑ και τους παρακρατείται η σύνταξη για την εξόφληση των οφειλών τους.

Την ερώτηση συνυπογράφουν οι βουλευτές: Κ. Κουκοδήμος, Κ. Κόλλιας, Α. Κοντός, Γ. Κοντογιάννης, Φωτ. Αραμπατζή, Ιω. Πασχαλίδης, Ευ. Κωνσταντινίδης, Δ. Σαμπαζιώτης, Α. Μαρίνος, Α. Δερμεντζόπουλος, Χρ. Κέλλας, Ανδρ. Κουτσούμπας, Θ. Σολδάτος, Π. Βογιατζής, Η. Βλαχογιάννης, Κ. Κοντογεώργος.

Διαβάστε

Συντάξεις … τέλος μετά το Μάρτιο!

Παγώνουν ενισχύσεις, επιδοτήσεις και επιστροφές ΦΠΑ για όσους χρωστούν στα ασφαλιστικά ταμεία

Ασφαλισμένοι “σηκώνουν” τις εισφορές τους από τα ασφαλιστικά ταμεία

Ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ διαμαρτύρονται για υπέρμετρες χρέωσεις

Μίχαλος: Να μειωθούν κατά 10% οι ασφαλιστικές εισφορές για τις “συνεπείς” επιχειρήσεις

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1