Πολιτική

ΠΑΣΟΚ-KINAΛ: «ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ήταν μαζί στις πλατείες των αγανακτισμένων – Διχάζουν και σήμερα»

Το ΚΙΝΑΛ, κατηγόρησε τη κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ για τους έντονους διαξιφισμούς για τη παρέμβαση του μαχητή των Αζόφ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Ουκρανού Προέδρου, Βολοντιμίρ Ζελένσκι, στη Βουλή . «Δυστυχώς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αξιοποιούν κάθε ευκαιρία για να διχάσουν τους πολίτες. Δεν έμαθαν από τα λάθη τους, που πήγαν τη χώρα πίσω», αναφέρει σχόλιο του Γραφείου Τύπου του κόμματος. «Τους θυμίζουμε ότι στην πάνω και κάτω πλατεία Συντάγματος βρέθηκαν και οι δυο στην αρχή γιγαντώνοντας τον λαϊκισμό και εκκολάπτοντας το αυγό του φιδιού», τονίζει το ΚΙΝΑΛ.

Επίσης επικρίνει τον πρόεδρο της Βουλής καθώς υποστηρίζει ότι «υπέπεσε σε ένα απαράδεκτο θεσμικό ατόπημα δίνοντας το λόγο σε μαχητές του Τάγματος Αζόφ. Ατόπημα, που μας προσέβαλε όλους και για το οποίο δεν υπάρχουν δικαιολογίες», όπως σημειώνεται.

Το ΚΙΝΑΛ εκφράζει τη λύπη του που ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, κ. Ζελένσκι δεν βρήκε να πει ούτε μια λέξη για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο ούτε ενώπιον της Κυπριακής Βουλής. «Παραμένουμε σταθερά δίπλα στον ουκρανικό λαό. Καταδικάζουμε την εισβολή του κ. Πούτιν και κάθε παραβίαση του διεθνούς δικαίου», καταλήγει αναφέροντας πως «η στάση μας έχει σταθερά αξιακά χαρακτηριστικά».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης