Κυριακή, 21 Ιουλ.
33oC Αθήνα

ΠΑΣΟΚ: Εμείς διαλέγουμε τα χαιρετίσματα κ. Τσίπρα

ΠΑΣΟΚ: Εμείς διαλέγουμε τα χαιρετίσματα κ. Τσίπρα

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα από το ΠΑΣΟΚ, που κατηγορεί τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ πως επέλεξε να συμμαχήσει με το «παλιό ΠΑΣΟΚ».

Η ανακοίνωση της Ιπποκράτους για όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο συνέδριο του κόμματος του είναι άκρως ειρωνική.

«Ο κύριος Τσίπρας με την ομιλία του σήμερα, παρέδωσε μαθήματα Δημοκρατίας στις συνιστώσες, στον κ. Λαφαζάνη και στον κ. Γλέζο. Βεβαίως ξέχασε ότι βασικό στοιχείο της Δημοκρατίας είναι να μην εμποδίζεται η ελεύθερη έκφραση και των άλλων, όπως έγινε χθες στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά.

Ο κύριος Τσίπρας σήμερα επέλεξε τους εσωκομματικούς του συμμάχους στο πρόσωπο του κ. Μιχελογιαννάκη, της κας.Κατσέλη, του κ.Καλφαγιάννη και του κ. Μπαλασόπουλου. Κατά τα άλλα ο ανένδοτος που κήρυξε αφορά τις υπόλοιπες συνιστώσες του.

Στο δίλημμα «ενιαίος ΣΥΡΙΖΑ ή χαιρετίσματα» που έθεσε σήμερα ο κ. Τσίπρας διαλέγουμε τα χαιρετίσματα», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ή ενιαίος ΣΥΡΙΖΑ ή… χαιρετίσματα το μήνυμα Τσίπρα στις συνιστώσες – Η προσωπική «απάντηση» στον Γλέζο: Μανώλη, με στενοχώρησες

Δημοσκόπηση – μαχαιριά για την κυβέρνηση: οι μισοί λένε όχι στις απολύσεις στο δημόσιο

Χαμός με την τροπολογία για τα κυβερνητικά αεροσκάφη – ΠΑΣΟΚ: Να αποσυρθεί τώρα

Μόνο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ υπερψήφισαν το πολυνομοσχέδιο επι της αρχής

Ντόρα για Σαμαρά: Δεν είναι η πρώτη φορά που ανασταίνει το ΠΑΣΟΚ

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Όλο το παλιό ΠΑΣΟΚ ήταν εκεί (ΦΩΤΟ)

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε