Site icon NewsIT

ΠΑΣΟΚ για ανάληψη ευθύνης: Η Δημοκρατία και ο κοινοβουλευτισμός δεν απειλούνται

03.07.2014 | 17:57
ΠΑΣΟΚ για ανάληψη ευθύνης: Η Δημοκρατία και ο κοινοβουλευτισμός δεν απειλούνται

Την ευθύνη για την επίθεση με καλάσνικοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ το βράδυ πριν από την Κυριακή των ευρωεκλογών ανάλαβε η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση "Οργάνωση Επαναστατικής Αυτοάμυνας".

«Παρεμβάσεις στο νομοθετικό έργο μέσω απειλών και πυροβολισμών, προς όφελος τρομοκρατών, δεν γίνονται αποδεκτές. Η Δημοκρατία και ο κοινοβουλευτισμός δεν απειλούνται» τονίζει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωση, που εξέδωσε σχετικά με την προκήρυξη ανάληψης ευθύνης για το τρομοκρατικό χτύπημα της 25ης Μαΐου κατά του ΠΑΣΟΚ.
 
Επιπλέον, στην ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του Κινήματος σημειώνει ότι «το κείμενο της προκήρυξης επιβεβαιώνει απλώς την ανάγκη ύπαρξης σωφρονιστικών καταστημάτων τύπου Γ’ με όλες τις εγγυήσεις του κράτους δικαίου» και προσθέτει: «αναμένουμε την καταδίκη της τρομοκρατικής ενέργειας από όλα τα πολιτικά κόμματα, και από αυτά που δεν έκριναν σκόπιμο να το πράξουν την 25η Μαΐου».

Διαβάστε
Ανάληψη ευθύνης για τις σφαίρες στο ΠΑΣΟΚ από πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση

Πυροβολισμοί με καλάσνικοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ – Στην Χαριλάου Τρικούπη η Αντιτρομοκρατική – Ομοιότητες με παλαιότερη επίθεση της 17Ν – ΦΩΤΟ NEWSIT

Ληστεία με άρωμα τρομοκρατίας σε τράπεζα στον Μαραθώνα! – Τι είπαν οι ληστές σε πελάτες και προσωπικό!

Διαμέρισμα “γιάφκα” και νέες έρευνες για τη δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version