Πολιτική

ΠΑΣΟΚ για ομιλία Μητσοτάκη: Προσποιήθηκε τον εκσυγχρονιστή που παρέλαβε καμένη γη από τον εαυτό του

Επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με όσα εξήγγειλε στη ΔΕΘ εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ

«Ο Πρωθυπουργός εμφανίστηκε απόψε ενώπιον των πολιτών ανέτοιμος να παρουσιάσει λύσεις για τους πληγέντες της Θεσσαλίας και προσποιούμενος τον «εκσυγχρονιστή» που παρέλαβε καμένη γη… από τον εαυτό του» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ συμπληρώνοντας ότι «βάλθηκε να μας πείσει ότι ήρθε η ώρα των μεγάλων μεταρρυθμίσεων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ: 

 «Ο Πρωθυπουργός εμφανίστηκε απόψε ενώπιον των πολιτών ανέτοιμος να παρουσιάσει λύσεις για τους πληγέντες της Θεσσαλίας και προσποιούμενος τον «εκσυγχρονιστή» που παρέλαβε καμένη γη… από τον εαυτό του.

Η Θεσσαλία χρειάζεται επειγόντως ένα ενιαίο και ολοκληρωμένο σχέδιο ανασυγκρότησης, κάτι που η Κυβέρνηση είναι αδύναμη να εκπονήσει, όπως φάνηκε από την ένδεια προτάσεων στην αποψινή ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Κατά τα λοιπά, πιστός στα λεκτικά πυροτεχνήματα ο κ. Μητσοτάκης βάλθηκε να μας πείσει ότι ήρθε η ώρα των μεγάλων μεταρρυθμίσεων.

Ας του θυμίσουμε ότι είναι πέντε χρόνια Πρωθυπουργός, διάστημα κατά το οποίο οι αυξήσεις του 2024 σε μισθωτούς και συνταξιούχους έχουν ήδη εξανεμισθεί λόγω της ακρίβειας και η χώρα είναι πρωταθλήτρια στη φοροδιαφυγή λόγω της δικής του αβελτηρίας.

«Ξιφουλκεί», δε, κατά του προγράμματος «Ηρακλής» που η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θεσμοθέτησε, την ώρα που χιλιάδες δανειολήπτες βρίσκονται υπό την απειλή των πλειστηριασμών.

Δεν υπάρχει πια φύλλο συκής για την αποτυχία του «επιτελικού» κράτους και του «πολυδιάστατου» αποσυντονισμού».

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ