Site icon NewsIT

ΠΑΣΟΚ: Η προσπάθεια διάσπασης από τον Παπανδρέου έπεσε στο κενό

05.01.2015 | 15:59
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Παρά την φυγή μελών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ προς το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου, στην Χαριλάου Τρικούπη νοιώθουν ανακουφισμένοι γιατί η επιχείρηση διάσπασης του κόμματος από τον γιο του ιδρυτή έπεσε στο κενό.

“Η προσπάθεια διάσπασης του ΠΑΣΟΚ απέτυχε”, τονίζει με δήλωσή του ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης και επισημαίνει: “Η συντριπτική πλειοψηφία των θεσμικών οργάνων, των στελεχών και των μελών του ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και βγαίνει μπροστά. Εμείς θα δώσουμε την κρίσιμη μάχη της 25ης Ιανουαρίου του 2015 με το ΠΑΣΟΚ”.

“Μένουμε όρθιοι και προχωράμε με σεβασμό στην ιστορική μας διαδρομή, στο παρόν αλλά και στην προοπτική της Δημοκρατικής Παράταξης” υπογραμμίζει τέλος, ενώ μιλώντας στον ραδιοσταθμό REAL FM χαρακτήρισε ιστορικό λάθος την κίνηση Παπανδρέου να ιδρύσει κόμμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ.Ανδρουλάκης ξεκαθάρισε προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ότι στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου κρίνονται και παίζονται όλα όσον αφορά την πορεία της χώρας και όχι με δημοψηφίσματα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version