Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Η συμβολική κίνηση Ανδρουλάκη στον τάφο της Φώφης Γεννηματά

Τον τάφο της Φώφης Γεννηματά στο Α’ Νεκροταφείο επισκέφθηκε νωρίτερα σήμερα Τετάρτη (24.5.2023) ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, αμέσως μετά τη λήξη της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών υπό την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης άφησε ένα λευκό τριαντάφυλλο στον τάφο της Φώφης Γεννηματά, θέλοντας έτσι να τιμήσει τη συμβολή και της ίδιας στην προσπάθεια αναγέννησης της παράταξης, όπως αναφέρει το ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενο στο αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος, συνόδευσε τον Νίκο Ανδρουλάκη στη συμβολική κίνησή του στον τάφο της Φώφης Γεννηματά στο Α’ Νεκροταφείο.

Δείτε φωτογραφίες:

androulakis fofi nekrotafeio androulakis fofi nekrotafeio

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1