Πολιτική

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για παραίτηση Δημητριάδη: Δεν μας αφορούν οι βαλβίδες αποσυμπίεσης του κ. Μητσοτάκη

Η παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη, γγ του πρωθυπουργού και εκ των πιο στενών συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι το κορυφαίο θέμα στην πολιτική ατζέντα. Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σχολίασε τις εξελίξεις που, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές πάντως, δεν συνδέονται με την υπόθεση Ανδρουλάκη.

«Δεν μας αφορούν οι βαλβίδες αποσυμπίεσες του κ. Μητσοτάκη», ήταν το πρώτο σχόλιο πηγών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ μετά την παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη.

Από τη Χαριλάου Τρικούπη τόνιζαν με έμφαση ότι το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ επιμένει στην ανάγκη να πέσει άπλετο φως στη «νοσηρή υπόθεση της απόπειρας παγίδευσης του κινητού τηλεφώνου του προέδρου του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος και της δράσης του Predator στην Ελλάδα, που υπονομεύει την εύρυθμη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1