Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Ο Τσίπρας έδωσε τα πάντα για να μείνει στην εξουσία

Το ΠΑΣΟΚ προχώρησε σε απάντηση-σχόλιο στη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης με αιχμή την αξιολόγηση και τη πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής.

“Όσες εξεταστικές και να κάνει ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κρύψει ότι τα πρωτογενή πλεονάσματα τροφοδοτήθηκαν κυρίως από την αφαίμαξη εργαζομένων και εργοδοτών. Όσα εγκαίνια έργων που πολέμησε και να κάνει δε μπορεί να αναστήσει την ελπίδα που στέρησε από τον Ελληνικό λαό. Όσες αριστερές κορώνες κι αν εκστομίσει δεν θα πάψει να επιβεβαιώνει καθημερινά ότι έδωσε τα πάντα στους δανειστές για να μείνει στην εξουσία”, επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ, ενώ υποστηρίζει ότι η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα θα μείνει στην Ιστορία για τις συστηματικά λάθος επιλογές με τις ευλογίες των δανειστών.

Το ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι κανένας πολίτης δεν ενδιαφέρεται για τη μακροβιότητα της Κυβέρνησης εκτός από τους 153 Βουλευτές της και μερικές χιλιάδες μετακλητούς υπαλλήλους και αναφέρει πως οι πολίτες θέλουν βελτίωση στη ζωή τους, ελπίδα και προοπτική ότι ακριβώς δε μπορεί να τους δώσει η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα. “Όσο γρηγορότερα φύγουν τόσο το καλύτερο”, καταλήγει.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χατζηδάκης για μεταναστευτικό: Η Ελλάδα δε θα γίνει ξέφραγο αμπέλι, ειδικότερα στο μέσον της τουριστικής περιόδου
«Η Λιβύη πρέπει να κατανοήσει ότι δεν μπορεί να αγνοήσει τον παράγοντα Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης, πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι ο δρόμος για την όποια οικονομική στήριξη της Λιβύης περνάει και από την Αθήνα»
Ο Κωστής Χατζηδάκης 7
Ο Χάφταρ χαρακτήρισε ανεπιθύμητη την ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία - Διπλωματική κρίση με τη Λιβύη και συνάντηση Μητσοτάκη με Πλεύρη στο Μαξίμου
Εκτιμάται ότι αυτή η πρωτοφανής κίνηση έγινε επειδή η ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία πήγε πρώτα στην Τρίπολη, όπου εδρεύει η κυβέρνηση που έχει αναγνωριστεί από τον ΟΗΕ
Χαλίφα Χάφταρ 142
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ταχύτερη η απονομή πειθαρχικής δικαιοσύνης στο Δημόσιο»
Σε σύσκεψη για το νομοσχέδιο για την πειθαρχική δικαιοσύνη στο Δημόσιο συμμετείχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - «Το νομοσχέδιο φέρνει επίσης αυστηροποίηση και εκσυγχρονισμό του νομικού πλαισίου»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 8