Σάββατο, 5 Οκτ.
28oC Αθήνα

ΠΑΣΟΚ: Που ψηφίζω στις εκλογές της Κυριακής

ΠΑΣΟΚ: Που ψηφίζω στις εκλογές της Κυριακής
EUROKINISSI

Οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ ανοίγουν αύριο (06.10.2024) το πρωί της Κυριακής στις 7 και θα κλείσουν στις 19:00 την ίδια μέρα. 

Έφτασε η ώρα για την εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ με τα μέλη του κόμματος καλούνται να πάρουν μέρος στην εκλογική διαδικασία. Σήμερα Σάββατο έγιναν και γνωστά τα εκλογικά τμήματα τα οποία θα υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα και στα οποία θα μπορεί ο κόσμος να ψηφίσει.

Υπάρχουν περίπου 950 εκλογικά τμήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σε κάθε εκλογικό τμήμα θα βρίσκεται ένα tablet, μέσω του οποίου θα γίνεται η διασταύρωση των στοιχείων και στο τέλος η καταμέτρηση των ψήφων.

Στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν όλοι οι Έλληνες πολίτες και οι αλλοδαποί που κατοικούν μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα είναι πάνω από 16 ετών. Παράλληλα αν κάποιος δεν είναι εγγεγραμμένο μέλος μπορεί να κάνει εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους και να ψηφίσει καταβάλλοντας το ποσό των τριών ευρώ.

Δείτε εδώ τα εκλογικά κέντρα σε Ελλάδα και Εξωτερικό

Για να ψηφίσει κάποιος θα πρέπει να έχει μαζί του αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία.

Τα μέλη του ΠΑΣΟΚ μπορούν να μπαίνουν στο ekloges.digitalsociety.gr και να βρουν στον διαδραστικό χάρτη το πιο κοντινό τους εκλογικό κέντρο.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις