Site icon NewsIT

ΠΑΣΟΚ: Σκανδαλίδης στο Επικρατείας και Γεννηματά στη Β’ Αθήνας… λόγω δημοσκοπήσεων!

31.12.2014 | 11:17
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Η προεκλογική περίοδος άρχισε και επίσημα μετά τη θυροκόλληση του Προεδρικού Διατάγματος στη Βουλή και στα κόμματα εντείνονται οι διεργασίες για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων. Στο ΠΑΣΟΚ έγινε ήδη η πρώτη... καραμπόλα με πρωταγωνιστές τη Φώφη Γεννηματά και τον Κώστα Σκανδαλίδη.

“Μετά από συνεννόηση με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο η Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας Φώφη Γεννηματά θα είναι υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη στη Β’ Περιφέρεια Αθηνών”.

Με τη λιτή αυτή ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε την μετακίνηση της υποψηφιότητας της κ. Γεννηματά από την Α’ Αθήνας στη Β’ Αθήνας.

Να σημειωθεί ότι και το αντίπαλο δέος της αναπληρώτριας Υπουργού Άμυνας ο Κώστας Σκανδαλίδης μετακινείται από το ψηφοδέλτιο της Α’ Αθήνας στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες στη θέση του επικεφαλής.

Ο κύριος λόγος των μετακινήσεων των δύο κορυφαίων στελεχών έχει να κάνει με τις δημοσκοπήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο σύμφωνα με τις οποίες το ΠΑΣΟΚ είναι μάλλον απίθανο να εκλέξει βουλευτή!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version