Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Το Προσφυγικό είτε θα αντιμετωπιστεί συντεταγμένα είτε θα λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις

Κάλεσμα στην κυβέρνηση, τα κόμματα και τις τοπικές κοινωνίες και αρχές να αντιληφθούν ότι στο προσφυγικό-μεταναστευτικό δεν χωρούν ούτε μικροπολιτικές ούτε τοπικιστικές λογικές, απευθύνει το ΠΑΣΟΚ.
 

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος, τονίζεται ότι «το προσφυγικό/μεταναστευτικό, μετά από ένα χρόνο ολιγωρίας και ιδεοληψιών της κυβέρνησης, είτε θα αντιμετωπιστεί συντεταγμένα απ’ όλους είτε θα λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις». «Κανείς και πρωτίστως τα νησιά μας που βρίσκονται περισσότερο εκτεθειμένα στις ροές των μεταναστών, δεν πρόκειται να μείνει στο απυρόβλητο και να αποφύγει δυσμενέστατες επιπτώσεις» προστίθεται.

Στην κατεύθυνση αυτή, σημειώνει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, «όλοι πρέπει να κινηθούμε με νηφαλιότητα, αυτοσυγκράτηση, μέτρο και αποτελεσματικότητα» και επισημαίνει ότι «μια τέτοια στάση αφορά σ’ ένα κράτος δικαίου, πρώτα από όλους τις αστυνομικές δυνάμεις που οφείλουν να αποφεύγουν την άσκηση βίας και τις ακρότητες που ρίχνουν λάδι στη φωτιά». 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Συρεγγέλα για την παραίτησή της από γραμματέας της ΝΔ: Επέλεξα μια δύσκολη αλλά συνειδητή επιλογή, ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Κυριάκο Μητσοτάκη
«Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό μέσα από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη και την τιμή που μου έκανε, να γίνω η πρώτη γυναίκα Γραμματέας του κόμματος στα 50 χρόνια της ιστορίας του»
Η Μαρία Συρεγγέλα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης