Πολιτική

Πάσχα στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Απόψε στη Μητρόπολη Αθηνών για την Ακολουθία των Παθών

Πάσχα στα Χανιά θα περάσει ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Απόψε ο κ. Μητσοτάκης θα παρακολουθήσει από τη Μητρόπολη Αθηνών την Ακολουθία των Παθών.

Συγκεκριμένα, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρακολουθήσει το βράδυ (σ.σ. 21.04.2022) την Ακολουθία των Παθών (Σταύρωση, 12 Ευαγγέλια) στην Μητρόπολη Αθηνών.

Το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής (22.04.2022) θα αναχωρήσει για τα Χανιά, όπου θα περάσει τις γιορτές του Πάσχα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάει αργά το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Χαλέπα όπου θα παρακολουθήσει την Ακολουθία του Επιτάφιου Θρήνου.

Το Μεγάλο Σάββατο (23.04.2022) θα γιορτάσει την Ανάσταση του Θεανθρώπου σε κλειστό κύκλο και τη Δευτέρα του Πάσχα (25.04.2022) θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι θα είναι το πρώτο Πάσχα που θα γιορτάσει ως Πρωθυπουργός στα Χανιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρχίζει περιοδείες στην περιφέρεια – Στο επίκεντρο η καθημερινότητα των πολιτών
Ο στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη ειναι να «ξανασυστηθεί» με τους πολίτες και να επικοινωνήσει το έργο και τις πρωτοβουλίες για τη στήριξη του εισοδήματος και την ελάφρυνση των βαρών των πολιτών
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1