Πολιτική

Παυλόπουλος: Οι Έλληνες θα υπερασπιζόμαστε την ελευθερία με κάθε τίμημα!

Σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο Προκόπης Παυλόπουλος πως οι Έλληνες θα υπερασπίζονται διαχρονικά την ελευθερία. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται στην Κρήτη για τις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 151 χρόνων από τη μάχη του Λασιθίου.

«Εμείς οι Έλληνες διαχρονικώς θα υπερασπιζόμαστε την Ελευθερία έναντι παντός και με κάθε τίμημα»: το μήνυμα που έστειλε ο Προκόπης Παυλόπουλος, από το Οροπέδιο Λασιθίου.

«Η επική μάχη του Λασιθίου είναι ένας ύμνος των Κρητών και όλων των Ελλήνων στο βωμό της Ελευθερίας. Οι ηρωικοί αγωνιστές του Λασιθίου διδάσκουν ότι εμείς οι Έλληνες, άξιοι απόγονοι μεγάλων προγόνων διαχρονικώς θα υπερασπιζόμαστε την Ελευθερία έναντι παντός και με κάθε τίμημα. Όλα αυτά, όλους αυτούς τους μεγάλους αγώνες των Κρητών, των Ελλήνων τα συμπυκνώνει η ακόλουθη φράση του Νίκου Καζαντζάκη, στην οποίαν και μένω, σε αυτόν τον ιερό χώρο: “Εγώ μοναχός μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δεν την σώσω, εγώ θα φταίω”».

Την κυβέρνηση εκπροσωπεί ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1