Πολιτική

Παυλόπουλος: Το ΝΑΤΟ συμπεριφέρεται σαν γραφείο Τύπου της Τουρκίας

Ηχηρό μήνυμα από τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στην Τουρκία για την προκλητικότητα των τελευταίων μηνών.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος πριν την έναρξη της εκδήλωσης με θέμα: «Ντρέδες: Στην πρώτη γραμμή της Ελληνικής Παλιγγενεσίας» που διεξάγεται στην Πάτρα αναφέρθηκε στην τουρκική προκλητικότητα καθώς και στο ΝΑΤΟ.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως «η Τουρκία δεν απειλεί μόνο την Ελλάδα, απειλεί την διεθνή νομιμότητα» ενώ επεσήμανε οτι «το ΝΑΤΟ συμπεριφέρεται σα να είναι γραφείο τύπου της Τουρκίας». Ακόμη τόνισε πως «ας θυμηθούν οι Τούρκοι, τι έπαθαν από τους Ντρέδες τότε. Είμαστε έτοιμοι να πράξουμε το ίδιο».

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Μάκης Βορίδης για Μαρία Καρυστιανού: «Κάνει πολιτικές τοποθετήσεις, δεν γίνεται να μην απαντάμε» – «Αδίστακτος, σπιλώνει τον αγώνα μας» η απάντησή της
«Δεν γίνεται να μην απαντάμε στις πολιτικές τοποθετήσεις που κάνει» είπε ο Μάκης Βορίδης για τη Μαρία Καρυστιανού που του απάντησε χαρακτηρίζοντάς τον «μικρόψυχο, κακό και λίγο»
Ο Μάκης Βορίδης στη Βουλή
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι κακιά γυναίκα, αυτή την κυρία πάνε να υποστηρίξουν στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη
«Θα της κάνω μήνυση και αγωγή για να αποδείξει στα δικαστήρια την προσωπική μου εμπλοκή. Όποιος πάει στο συλλαλητήριο στηρίζει Κωνσταντοπούλου»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή