Site icon NewsIT

Παύλος Γερουλάνος από την Κορινθία: Η αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ θα οδηγήσει και στην αναγέννηση της πατρίδας

31.08.2024 | 16:46
Παύλος Γερουλάνος από την Κορινθία: Η αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ θα οδηγήσει και στην αναγέννηση της πατρίδας

Συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Συνεχίζει τις περιοδείες ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ ο Παύλος Γερουλάνος. Ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος επισκέφθηκε την Κορινθία.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος, αφού επισκέφτηκε την ορεινή Κορινθία και συνομίλησε με κτηνοτρόφους που πλήττονται από την πανώλη, ανέβασε στα social media σχετικό σποτ, γράφοντας:

«Δίπλα στους κτηνοτρόφους μας στην ορεινή Κορίνθια που πλήττονται από την πανώλη, όπως σε όλη την Ελλάδα. Κραυγή αγωνίας από ανθρώπους που έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους».

Στο πλευρό των κτηνοτρόφων της ορεινής Κορινθίας - Παύλος Γερουλάνος

«Τρία πράγματα φέρνω στο τραπέζι. Σχέδιο, το οποίο λέω Αναγέννηση. Εμπειρία. Και εγγυώμαι την ενότητα. Αυτά συν το γεγονός ότι είμαι στην πολιτική επειδή αγαπώ την πολιτική και δεν με κρατάει κανένας», απάντησε o Παύλος Γερουλάνος, όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξή του στον «Alpha», για τους λόγους για τους οποίους είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Παύλος Γερουλάνος ανέφερε:

«Η αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που μπορεί να οδηγήσει και στην αναγέννηση της πατρίδας. Δηλαδή να λυθούν οι παθογένειες, οι οποίες ταλανίζουν το σύστημα. Για αυτό, πιστεύω ότι το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να βεβαιωθούμε ότι οι αποφάσεις έρχονται όσο πιο κοντά στον πολίτη γίνεται και υπάρχει συντονισμός στις τοπικές κοινωνίες και στις τοπικές οικονομίες».

Ο Παύλος Γερουλάνος προχώρησε και στην ανάρτηση ενός σποτ, με το οποίο προσκαλεί τον κόσμο να παρακολουθήσει τη διαδικτυακή παρουσίαση του σχεδίου του για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι.

Η 3η Σεπτεμβρίου 1974 ήταν η ημέρα της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ από τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version