Παρασκευή, 30 Αυγ.
26oC Αθήνα

Παύλος Γερουλάνος για εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Μεγάλη ευκαιρία για τη χώρα και ιστορική για το κόμμα

Παύλος Γερουλάνος για εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Μεγάλη ευκαιρία για τη χώρα και ιστορική για το κόμμα
ΦΩΤΟ Eurokinissi (αρχείο)

«Οι εσωκομματικές εκλογές είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τη χώρα και μια ιστορική ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ», υπογράμμισε ο Παύλος Γερουλάνος. Ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος περιόδευσε στη Βοιωτία την Παρασκευή (30.08.2024).

Οι σταθμοί του υποψήφιου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Παύλου Γερουλάνου, κατά την περιοδεία του στη Βοιωτία ήταν η Θήβα, η Αλίαρτος, το Δίστομο και η Λιβαδειά.

«Θήβα, Αλίαρτος, Δίστομο, Λιβαδειά. Σφίξαμε εκατοντάδες χέρια», έγραψε στα social media, σχετικά με την περιοδεία του, προσθέτοντας:

«Προσπάθησα να μιλήσω με όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο στον δρόμο, στις αγορές, στα καφενεία. Σε ένα τραπέζι μία φίλη αποτύπωσε με δύο κουβέντες τον προβληματισμό όλων μας:

«Όταν κλείνουν σχολεία σε όλη την Ελλάδα γιατί η ύπαιθρος ερημώνει, όταν αφήνουν το ΕΣΥ να καταρρεύσει και τους αγρότες στην τύχη τους, όταν δεν ασχολούνται με τα δημόσια σχολεία, όταν ο μισθός δεν φτάνει για τους περισσότερους να βγάλουν το μήνα, όταν η αισχροκέρδεια οργιάζει στο ράφι και στις τράπεζες, πώς να νιώσει ασφάλεια ο Έλληνας και η Ελληνίδα να δημιουργήσουν, να κάνουν οικογένεια και να αισθάνονται ήρεμοι στη σύνταξη;».

«Κάντε κάτι, σας ακούμε και περιμένουμε», η μόνιμη επωδός στα χείλη όλων. Οι εσωκομματικές μας εκλογές είναι μία μεγάλη ευκαιρία για τη χώρα και μία ιστορική ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ. Δεν δικαιούμαστε να τη χάσουμε. Δεν δικαιούμαστε να τους απογοητεύσουμε».

Ξεχωριστή στιγμή της περιοδείας του Παύλου Γερουλάνου στη Βοιωτία, ήταν η επίσκεψη στο Μαρτυρικό Δίστομο. Όπως γράφει ο ίδιος σε ειδικό σποτ που ανάρτησε στο διαδίκτυο:

«Προσκύνημα στο Μαρτυρικό Δίστομο. Στο Μαυσωλείο της Μνήμης των Θυμάτων του Ναζισμού. Της Μνήμης που δεν θα σβήσει ποτέ και φωτίζει τον αγώνα που δεν θα γνωρίσει τέλος, μέχρι την πλήρη Δικαίωση…».

«Δικαιοσύνη και Αποζημίωση», επισημαίνει, καταλήγοντας, στο μήνυμά του ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις