Site icon NewsIT

Παύλος Γερουλάνος: «Ο Νίκος Ανδρουλάκης μου επιτίθεται γιατί κοιτάζει τις δημοσκοπήσεις»

03.10.2024 | 19:50
Παύλος Γερουλάνος: «Ο Νίκος Ανδρουλάκης μου επιτίθεται γιατί κοιτάζει τις δημοσκοπήσεις»

Την κεντρικη του ομιλια πραγματοποιησε σημερα ο Υποψηφιος Προεδρος του ΠΑΣΟΚ Παυλος Γερουλανος (ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI)

Τρεις μόλις ημέρες πριν τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο υποψήφιος Παύλος Γερουλάνος έστειλε ηχηρή απάντηση σήμερα το πρωί (03.10.2024) στον Νίκο Ανδρουλάκη για την επίθεση που του έκανε σχετικά με τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών στην Α’ Αθήνας.

Ο Παύλος Γερουλάνος μάλιστα σχολίασε και την πορεία του ίδιου μέσα στο ΠΑΣΟΚ τονίζοντας όλες τις μάχες που έχει δώσει για το κόμμα του.

«Νομίζω ότι ο ίδιος (σ.σ. Ο Νίκος Ανδρουλάκης), κοιτάει τις δημοσκοπήσεις και γι’ αυτό αποφάσισε να επιτεθεί για κάτι το οποίο πραγματικά δεν είχε κανένα λόγο να το κάνει. Μάλλον βλέπει αυτό που βλέπουμε και εμείς. Και λέει “κάτσε να προσπαθήσουμε να τον κοντύνουμε”», είπε ο υποψήφιος στην εκπομπή «Αταίριαστοι».

«Όμως, η Αθήνα είναι η μόνη περιφέρεια στην Ελλάδα που το ΠΑΣΟΚ, ανέβηκε σε απόλυτο αριθμό ψήφων από τις από τις Εθνικές Εκλογές στις Ευρωεκλογές. Αυτό δεν έγινε πουθενά, στην Αθήνα το πετύχαμε και το να στοχοποιεί την Αθήνα είναι για εμένα αστείο. Ο μόνος λόγος για να το εξηγήσω είναι ότι κοιτάζει τις δημοσκοπήσεις και νιώθει ότι από εδώ είναι ο πραγματικός κίνδυνος», συμπλήρωσε.

Μιλώντας και πάλι στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη», ο Παύλος Γερουλάνος απάντησε στην ερώτηση του Νίκου Ανδρουλάκη σχετικά με το αν μείνει στο ΠΑΣΟΚ την επόμενη ημέρα στην περίπτωση που χάσει στις εσωκομματικές εκλογές.

«Είναι λάθος το ερώτημα για έναν άνθρωπο που έχει δώσει όλη του την πολιτική ζωή στο ΠΑΣΟΚ, που έχει παλέψει τις δύσκολες εποχές. Κατέβηκα για Δήμαρχος, όταν κανένας πολιτικός δεν τριγυρνούσε την Αθήνα. Ήμασταν έτοιμοι να δώσουμε πολύ σκληρές μάχες, σε πολύ δύσκολες εποχές. Τώρα μπορεί κανείς να αναρωτιέται αν θα είμαι εκεί την επόμενη μέρα; Είναι αστείο», είπε αρχικά.

Συνέντευξη στην Πρωινή Ζώνη του Action24 - Παύλος Γερουλάνος

«Αν ο κ. Ανδρουλάκης έχει οποιαδήποτε αμφιβολία για αυτό, αυτή τη συζήτηση δεν θα την κάνουμε στα κανάλια. Ξέρει ότι αν με πάρει τηλέφωνο θα τα ακούσει πολύ χειρότερα από αυτά που λέω εδώ πέρα. Γιατί το να αμφισβητεί κανείς ότι θα είμαι στο ΠΑΣΟΚ την επόμενη μέρα και θα παλεύω για το ΠΑΣΟΚ είναι πραγματικά προσβλητικό.

Έχω δώσει τις μάχες μου, έχω αποδείξει την πορεία μου. Και αυτό που με απασχολεί είναι αυτό το οποίο απασχολεί τον κόσμο, αν θα δώσουμε μια εναλλακτική διακυβέρνηση αυτού του τόπου, γιατί ο κόσμος έχει κουραστεί από την Κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη», ξεκαθάρισε ο Παύλος Γερουλάνος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version