Πολιτική

Παύλος Γερουλάνος: Οι ψηφοφόροι δεν κατευθύνονται στον δεύτερο γύρο

Ο Παύλος Γερουλάνος στις πρώτες του δηλώσεις έξω από την Χαριλάου Τρικούπη ξεκαθάρισε πως οι ψηφοφόροι δεν κατευθύνονται στην κάλπη και έδωσε συγχαρητήρια στο Νίκο Ανδρουλάκη και στον Χάρη Δούκα που πέρασαν στον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

Όπως τόνισε ο Παύλος Γερουλάνος «τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ μίλησαν και η απόφασή τους είναι σεβαστή. Θέλω να συγχαρώ τους Ανδρουλάκη και Δούκα και όλους τους συνυποψηφίους μου για τον εξαιρετικό αγώνα που έκανε το ΠΑΣΟΚ. θέλω να ευχαριστήσω τους 300.000 ανθρώπους που ήρθαν στην κάλπη, υπομονετικά περίμεναν και ψήφισαν.

Θέλω να ευχαριστήσω και όλους εκείνους που ήρθαν να στηρίξουν τη δική μου υποψηφιότητα και τους εθελοντές. Αύριο ξεκινάει μια καινούρια ημέρα για το καλό του ΠΑΣΟΚ και της παράταξης».

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά «όποιος πιστεύει στη δημοκρατία, πιστεύει και στο αποτέλεσμα. Ελπίζω το ΠΑΣΟΚ να κερδίσει τις επόμενες εκλογές» και ξεκαθάρισε ότι οι ψηφοφόροι δεν κατευθύνονται στην κάλπη. 

Όσοι με ψήφισαν είχαν άποψη δεν τους έσπρωξε κανείς δεν νομίζω ότι περιμένουν από μένα να τους πω τι να ψηφίσουν».

 

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ