Site icon NewsIT

Παύλος Γερουλάνος πάλι κατά Νίκου Ανδρουλάκη: «Nα τα δούμε όλα και την ηγεσία»

13.06.2024 | 00:48
Παύλος Γερουλάνος πάλι κατά Νίκου Ανδρουλάκη: «Nα τα δούμε όλα και την ηγεσία»

Τρίτη ημέρα εργασιών του 12ου Συνεδρίου Περιφερειακής Ανάπτυξης "Regional Growth Conference", που διοργανώνει η εφημερίδα "Πελοπόννησος", στο συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, Σάββατο 1 Ιουνίου 2024. Μέσω της ανταλλαγής γνώσεων και εμπειριών, το συνέδριο παρουσίασε καινοτόμες προσεγγίσεις στον οινοτουρισμό, τον θαλάσσιο τουρισμό, τις ψηφιακές υποδομές και την πράσινη ενέργεια, εστιάζοντας στη δημιουργία ενός βιώσιμου μοντέλου ανάπτυξης που υποστηρίζεται από τεχνολογικές καινοτομίες. (ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ/EUROKINISSI) / ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ

Νέες βολές στον Νίκο Ανδρουλάκη εξαπέλυσε ο Παύλος Γερουλάνος για την επίδοση του ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Σε συνέντευξή του στο Action 24, ο κ. Γερουλάνος συντάσσεται με τα στελέχη που θέτουν θέμα ηγεσίας.

Ο Παύλος Γερουλάνος στη συνέντευξή του τονίζει ότι πρέπει να γίνει απολογισμός για το τι πήγε σωστά και τι λάθος  στις Ευρωεκλογές για το ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας σαφείς αιχμές σε βάρος του Νίκου Ανδρουλάκη.

«Όταν θα κάνουμε τον απολογισμό τι πήγε σωστά και τι πήγε λάθος, τότε θα κριθούν όλα», είπε και υποστήριξε πως  «αν γίνει συντεταγμένα και νωρίτερα, συμφωνώ να τα δούμε όλα και την ηγεσία».

«Δεν έχω μιλήσει με τον Ανδρουλάκη μετά τις εκλογές, ίσως γι’ αυτό οι συνεργάτες του δεν είδαν καλά τα νούμερα της Αθήνας», τόνισε, απαντώντας στην κριτική που του άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας τον ότι «τα όργανα δεν λειτουργούν όπως θα τα λειτουργούσα εγώ».

«Δεν θα έκανα παρέμβαση εάν δεν έβλεπα τον πρόεδρο να ανοίγει το θέμα της Αθήνας», εξήγησε για όσα είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Action 24.

Σε ό,τι αφορά πώς είδε τα αποτελέσματα που κατέγραψε η Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές, ο Παύλος Γερουλάνος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η ΝΔ έφαγε ένα πολύ μεγάλο στραπάτσο».

 

 

Ερωτηθείς για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γερουλάνος δήλωσε πως το «το lifestyle του Κασσελάκη έχει ταβάνι».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version