Τετάρτη, 9 Οκτ.
20oC Αθήνα

Παύλος Γερουλάνος: «Συνεχίζουμε, σας ευχαριστώ» – Βίντεο για το «υπέροχο προεκλογικό ταξίδι»

Παύλος Γερουλάνος: «Συνεχίζουμε, σας ευχαριστώ» – Βίντεο για το «υπέροχο προεκλογικό ταξίδι»
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Με ένα βίντεο προς όσες και όσους συναντήθηκε στον δρόμο προς τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, ευχαριστεί τους πολίτες ο Παύλος Γερουλάνος.

Ο Παύλος Γερουλάνος, υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ήρθε τρίτος στις εκλογές του πρώτου γύρου της 6ης Οκτωβρίου και δεν θα λάβει μέρος στις κάλπες της 13ης Οκτωβρίου.

Ο έμπειρος πολιτικός είχε ελάχιστη διαφορά από τον Χάρη Δούκα, που ήρθε δεύτερος πίσω από τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Με ένα βίντεο που «ανέβασε» στο προφίλ του στο Facebook, ο Παύλος Γερουλάνος στέλνει ένα μήνυμα αφιερωμένο «σε όσες και όσους συναντηθήκαμε σε αυτό το υπέροχο προεκλογικό ταξίδι.

Συνεχίζουμε.

Σας ευχαριστώ».

Σε ό,τι αφορά στο αν θα κατευθύνει τους ψηφοφόρους στον δεύτερο γύρο των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, ο Παύλος Γερουλάνος παραμένει αντίθετος, υπογραμμίζοντας πως «είναι προσβλητικό να χειραγωγείς αυτούς που σε ψήφισαν».

«Σε προσωπικό επίπεδο υπάρχει στεναχώρια, αλλά όταν πέφτεις σε τέτοιες μάχες, μπορεί να σε πάνε οπουδήποτε», είπε και όταν ρωτήθηκε για τα προσωπικά του αισθήματα σχετικά με την εκλογική μάχη, τόνισε πως είναι «σεβαστή η απόφαση του κόσμου», είπε, μιλώντας νωρίτερα την Τρίτη (08.10.2024) στον ΑΝΤ1.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις