Πολιτική

Παύλος Μαρινάκης: «Πολάκεια» η ανακοίνωση Κασσελάκη – Να κάνουν στο ΣΥΡΙΖΑ την αυτοκριτική τους

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στέφανος Κασσελάκης, που πριν από λίγες εβδομάδες δήλωνε “ότι ξέρει καλύτερα χρηματοοικονομικά και το επιχειρείν”, εξέδωσε χθες άλλη μια “πολάκεια” ανακοίνωση προσπαθώντας να υποβαθμίσει μια ακόμα εξαιρετικά σημαντική επιτυχία της χώρας μας», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Και τονίζει: «Για να βρει “γρηγορότερα ο ΣΥΡΙΖΑ” -αλλά και ο ίδιος “το βηματισμό του”, όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, καλό θα είναι επιστρέφοντας στην Ελλάδα να πληροφορηθεί ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μέσα σε ένα περιβάλλον παγκόσμιων, αλλεπάλληλων κρίσεων, η χώρα μας είναι:

* πρώτη σε ρυθμό μείωσης της ανεργίας με τη δημιουργία πάνω από 400.000 νέων θέσεων εργασίας,

* σταθερά στις πρώτες θέσεις σε ρυθμό ανάπτυξης στην ευρωζώνη, εδώ και πολλά τρίμηνα,

* πρωταθλήτρια σε ρυθμό μείωσης του χρέους της ως προς το ΑΕΠ, ενώ,

* Πέτυχε ρεκόρ άμεσων επενδύσεων.

Καλό θα είναι στον ΣΥΡΙΖΑ, αντί να συνεχίσουν να στέκονται μικρόψυχα απέναντι σε κάθε θετική είδηση και επιτυχία για τη χώρα, να κάνουν την αυτοκριτική τους για όσες τυχοδιωκτικές ενέργειες της δικής τους διακυβέρνησης οδήγησαν σε μια οδυνηρή παράταση της κρίσης για την ελληνική οικονομία», προσθέτει ο κ. Μαρινάκης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καταλήγει στην ανακοίνωσή του, υπογραμμίζοντας ότι «η Ελλάδα, μέσα στην πιο δύσκολη διεθνή συγκυρία, ανακτά με γρήγορα βήματα τη χαμένη της αξιοπιστία και δυναμώνει κάθε μέρα την οικονομία της. Στόχος του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης είναι όλες αυτές τις επιτυχίες να τις αξιοποιήσουμε ακόμα περισσότερο προς όφελος των πολιτών, αυξάνοντας το διαθέσιμο εισόδημα τους για να αντιμετωπίσουμε έτσι με μόνιμο τρόπο τις συνέπειες των κρίσεων».

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φάμελλος: «Ο ανασχηματισμός και οι πιθανές παροχές δεν μπορούν να αλλάξουν τον κατήφορο της κυβέρνησης»
Κάνοντας έναν απολογισμό για την πρόταση δυσπιστίας της προηγούμενης βδομάδας, σημείωσε ως «επιτυχία» ότι κατάφεραν «να συνεννοηθούν με δημοκρατικό τρόπο τέσσερα κόμματα»
Σωκράτης Φάμελλος
Όλα όσα έγιναν στην ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα μέσα από τον φωτογραφικό φακό
Οι συγκινητικές στιγμές από την ορκωμοσία του ΠτΔ, η στιγμή που κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και η τελετή παράδοσης - παραλαβής από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα, στην Ολομέλεια της Βουλής