Πολιτική

Παύλος Μαρινάκης: Τα μεγάλα λόγια του Στέφανου Κασσελάκη για το κράτος δικαίου βούλιαξαν στον βυθό μιας παράνομης πισίνας

Καυστικό ήταν το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», σύμφωνα με το οποίο ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ είχε εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κατασκεύασε αυθαίρετη και παράνομη πισίνα στο σπίτι του στις Σπέτσες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Στέφανος Κασσελάκης έφτιαξε πριν μερικούς μήνες στο εξοχικό του σπίτι στις Σπέτσες μια πισίνα, παρότι απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά με βάση το Προεδρικό Διάταγμα του 1981 που καθορίζει τους όρους δόμησης στο νησί. «Ο κ. Κασσελάκης έλαβε στις 6/6/2023 οικοδομική άδεια «εργασιών δόμησης μικρής κλίμακας» από την Υπηρεσία Δόμησης του Πειραιά δηλώνοντας ότι θα προχωρούσε σε «εσωτερικές διαρρυθμίσεις και επισκευές, αλλαγή κεραμιδιών στέγης με χρήση ικριωμάτων» με πρόσθετες επιλογές «εσωτερικές διαρρυθμίσεις – εργασίες αλλαγής χρήσης» και «συντήρηση, επισκευή στεγών με χρήση ικριωμάτων». Πουθενά δεν αναφέρει τίποτα για πισίνα», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

«Η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” αποκαλύπτει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ είχε εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατασκεύασε αυθαίρετη και παράνομη πισίνα στο σπίτι του στις Σπέτσες», τονίζει στη δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Είναι ο ίδιος άνθρωπος που αγνόησε τις διατάξεις του νόμου (τον οποίο είχε θεσπίσει η κυβέρνηση Τσίπρα) που απαγορεύει συμμετοχή σε εξωχώριες εταιρείες», υπογραμμίζει.

«Είναι ο πολιτικός αρχηγός που βγάζει κηρύγματα για τη Δημοκρατία μας και τους θεσμούς από τα σοκάκια της Μυκόνου, τη στιγμή που κάνει τα στραβά μάτια σε εκ νέου προγραφές δημοσιογράφων και δικαστών από το αγαπημένο στέλεχος του κόμματός του, που φοβάται να διαγράψει», επισημαίνει και προσθέτει:

«Είναι ο πρόεδρος του κόμματος των αμετάκλητα καταδικασμένων από τη Δικαιοσύνη που της επιτίθενται, όταν δεν τους αρέσουν οι αποφάσεις της».

«Με λίγα λόγια, όταν τα μεγάλα λόγια για το κράτος δικαίου βούλιαξαν στον βυθό μιας παράνομης πισίνας», καταλήγει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Είμαστε με την Ομάδα Αλήθειας και με κάθε αλήθεια που εκφράζεται – Αυτοί που μας κατηγορούν από την αντιπολίτευση είναι θύτες
«Φοβερή αποκάλυψη. Ένας ιδιώτης πληρώνει άλλους ιδιώτες. Τα παιδιά της ομάδας αλήθειας έχουν βγει με ονόματα» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα δημοσιεύματα για την Ομάδα Αλήθειας
Ο Παύλος Μαρινάκης στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτηση στο TikTok για το ψηφιακό φροντιστήριο – «Δίνει την ευκαιρία σε χιλιάδες μαθητές να προετοιμαστούν για τις Πανελλαδικές»
Όπως τονίζει στο βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το ψηφιακό φροντιστήριο το παρακολουθούν ήδη 49.000 μαθητές και είναι εντελώς δωρεάν
Πανελλήνιες εξετάσεις
Το χρονοδιάγραμμα για τις έρευνες υδρογονανθράκων από τη Chevron νότια της Κρήτης – «Αγκάθι» η Τουρκία για το καλώδιο Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Υπεγράφη από τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Σταύρο Παπασταύρου, η δεύτερη υπουργική απόφαση, με την οποία προσδιορίζονται οι ακριβείς θαλάσσιες συντεταγμένες για έρευνες υδρογονανθράκων
Πλοίο 3