Παρασκευή, 26 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Παύλος Πολάκης: Δεν φτάνουν οι αγάπες, θα έκανα ξανά το ίδιο – Ψεύτικο το κλάμα της Λινού

Παύλος Πολάκης: Δεν φτάνουν οι αγάπες, θα έκανα ξανά το ίδιο – Ψεύτικο το κλάμα της Λινού
Eurokinissi

Σε ίδια επιθετική γραμμή συνεχίζει ο Παύλος Πολάκης παρά τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον σάλο που προκλήθηκε από το επεισόδιο που δημιούργησε την Πέμπτη (26.7.24) στη Βουλή με το bullying που άσκησε σε συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Παρότι ο Στέφανος Κασσελάκης έδειξε με την τοποθέτησή του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ότι αναγκάστηκε να προχωρήσει στη διαγραφή του Παύλου Πολάκη, επισημαίνοντας ότι «ήταν πολύ δύσκολη απόφαση γιατί πραγματικά τον αγαπώ κι έχει κάνει σπουδαία δουλειά στο υπουργείο Υγείας και στα νοσοκομεία της χώρας», ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής σε νέες του δηλώσεις έδειξε αμετανόητος.. 

«Δεν φτάνουν οι αγάπες», τόνισε ο Παύλος Πολάκης σε δηλώσεις του στο περιστύλιο της Βουλής το μεσημέρι της Παρασκευής (26.7.24) για τη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη και υποστήριξε: «Γιατί εδώ το ζήτημα είναι το εξής: Όταν έχεις την αποκάλυψη ενός τεράστιου σκανδάλου και έχεις απέναντί σου μία μετακλητή του κ. Γεωργιάδη να κάνει διαρκώς μορφασμούς υποτίμησης, ενώ θα έπρεπε να κάθεται φρόνιμα και όμορφα και χωρίς εκφράσεις και να ακούει αυτά που λέμε, γιατί εγώ είμαι βουλευτής και υπουργός και αυτή είναι μετακλητή του κ. Γεωργιάδη. Καμία βρισιά δεν είπα, εγώ κατάγομαι από έναν τόπο που σέβονται τις γυναίκες. Της είπα “γιατί στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου;”. Πού είναι η βρισιά σε αυτό;».

Σε ερώτηση εάν θα ξανακέκανε το ίδιο, απάντησε: «Ακριβώς το ίδιο, όταν έχεις και κάνει γκριμάτσες, ενώ τοποθετείσαι και λες “εδώ κλέβουνε 1,5 δισ., τι θα της πω;».

Αφού σχολίασε ότι δεν έχει μιλήσει με τον κ. Κασσελάκη, επιτέθηκε εκ νέου στην κ. Λινού λέγοντας: «Πολύ υποκριτικό και ψεύτικο το κλάμα της».

«Κλάμα κατά παραγγελία μετά από δύο ομιλητές και αφού εγώ έχω φύγει από την αίθουσα. Όταν έγινε το γεγονός, ακόμα και άλλοι μετακλητοί του κ. Γεωργιάδη γελούσαν γιατί έβλεπαν τι έκανε η εν λόγω κυρία. Και έληξε το επεισόδιο και συνέχισα με ένα υπόλοιπο θέμα εκεί. Και μετά τους έπιασε η ευασθησία. Αυτό είναι στήσιμο!», ισχυρίστηκε.

«Το ζουμί είναι ότι ο λαός αποφασίζει εάν κάποιος είναι βουλευτής ή δεν είναι. Δεύτερον, τα μέλη του κόμματος είναι που αποφασίζουν αν διαγράφεται ή όχι. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω τεθεί εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας με βάση το δικαίωμα το οποίο υπάρχει, βαρύτατα αδίκως, γιατί είμαι από τους ανθρώπους που έχουν ασκήσει από το 2019 μέχρι σήμερα την πιο σκληρή αντιπολίτευση στη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα του Μητσοτάκη. Να κοιτάμε το φεγγάρι και όχι το δάχτυλο που δείχνει το φεγγάρι».

«Εγώ συνεχίζω, επειδή δεν μπορούν να μιλήσουν ούτε για το ήθος μου, ούτε για την ουσία αυτών που λέω, αποκαλύπτω ή προτείνω γι’αυτο η ΝΔ που έχει ενοχληθεί από όλα τα σκάνδαλα -γιατί έχω αλαφρώσει την ΚΟ της ομάδα από διάφορους, μου το κρατάνε».

Ενώ επιτέθηκε και στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, υποστηρίζοντας πως «”χυδαίος ζήτουλας” (η φράση που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της Βουλής για τον Παύλο Πολάκη) είναι αυτός που τρώει 1,5 δισ. κ. πρόεδρε της Βουλής. Δεν είμαι εγώ που τα αποκάλυψα με συγκεκριμένα στοιχεία».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις