Πολιτική

Παύλος Πολάκης: Η αντίδραση του για τη διαγραφή Λινού – «Απλά δικαίωση»

«Απλά δικαίωση» γράφει ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του λίγα λεπτά μετά την είδηση διαγραφής της Αθηνάς Λινού από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Συνεχίζουμε για βαθιές αλλαγές» σημειώνει ο Παύλος Πολάκης, που δέχτηκε μόλις χθες εξώδικο από την Αθηνά Λινού για συκοφαντικές αναρτήσεις.

Ταυτόχρονα, ο ίδιος στέλνει μήνυμα πως η διαγραφή της Αθηνάς Λινού αποτελεί μάθημα για όσους νόμιζαν πως ξεμπέρδεψαν μαζί του. 

«Τι να πω τώρα….

Απλά δικαίωση!!

(και μάθημα σε αυτούς που νόμισαν πως βρήκαν την ευκαιρία να ξεμπερδέψουν μαζί μου … εντός και εκτός..)

Συνεχίζουμε για βαθιές αλλαγές!!

 

Αλλιώς δεν πέφτει ο Μητσοτάκης και το επιτελικό κράτος της διαφθοράς και του ξεπουλήματος!!», γράφει χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εξηγήσεις που έδωσε η κυρία Λινού για τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη δεν κρίθηκαν επαρκείς από τη νομική ομάδα, που ερευνούσε την υπόθεσή της, με αποτέλεσμα τη διαγραφή της, με τον Στέφανο Κασσελάκη να της ζητά να παραδώσει την έδρα της.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης