Site icon NewsIT

Παύλος Πολάκης: Η λογική να ενωθούμε όπως – όπως με το ΠΑΣΟΚ για να μην χαθούμε, είναι γραμμή που οδηγεί σε καταστροφή

06.07.2024 | 16:39
Παύλος Πολάκης: Η λογική να ενωθούμε όπως – όπως με το ΠΑΣΟΚ για να μην χαθούμε, είναι γραμμή που οδηγεί σε καταστροφή

Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, στην Αθήνα, Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Για να υπάρξει εναλλακτικός πόλος διακυβέρνησης και να μην ξανακερδίσει ο Μητσοτάκης πρέπει κατ αρχήν να πείσουμε το 1.000.000 ψηφοφόρους του αριστεροί δημοκρατικού στρατοπέδου που χάσαμε προς την αποχή, να επανέλθουν στην ενεργό πολιτική δράση και να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές» τόνισε ο Παύλος Πολάκης, στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Για να γίνει αυτό πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να εκπέμψει ένα σοβαρό, συγκεκριμένο σε σύγκρουση με τη διαπλοκή, με αναδιανομή από το μεγάλο πλούτο προς τη μισθωτή εργασία και τους μικρομεσαίους, με περιγραφή της παραγωγικής ανασυγκρότησης ανά περιφέρεια, με ισχυρό κοινωνικό κράτος, με αποκατάσταση της αξίας της εργασίας με βαθιές αλλαγές στη Δικαιοσύνη, κυβερνητικό πρόγραμμα που πρέπει να εκπεμφθεί και από το καταστατικό συνέδριο του Οκτωβρίου» τόνισε ο Παύλος Πολάκης, συμπληρώνοντας: «Με βάση αυτό το πρόγραμμα ως το νέο σύγχρονο κοινωνικό συμβόλαιο, θα καλέσουμε τις κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις για συνεργασία».

«Αλλιώς η λογική να ενωθούμε όπως όπως με το ΠΑΣΟΚ για να μην χαθούμε,είναι γραμμή που οδηγεί σε καταστροφή! Αυτά και πολλά άλλα είπα στην ομιλία μου που βρήκε μεγάλη ανταπόκριση στους συντρόφους» κατέληξε ο Παύλος Πολάκης.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version