Site icon NewsIT

Παύλος Πολάκης και Έλενα Ακρίτα τσακώνονται για την τεκνοθεσία σε ομόφυλα και ετερόφυλα ζευγάρια

08.09.2024 | 12:48
Παύλος Πολάκης και Έλενα Ακρίτα τσακώνονται για την τεκνοθεσία σε ομόφυλα και ετερόφυλα ζευγάρια

Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υγείας «"Κύρωση α) της από 12.6.2023 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου "Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών προστασίας της δημόσιας υγείας και διασφάλισης της συνέχειας στη διοίκηση του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ)" (A' 125) και β) της από 5.7.2023 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου "Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της κατεπείγουσας ανάγκης ενίσχυσης της στελέχωσης των πληρωμάτων στα ασθενοφόρα των δομών του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, των Κέντρων Υγείας και των Πολυδύναμων Περιφερειακών Ιατρείων των νησιωτικών και ορεινών περιοχών της χώρας" (Α'132) και άλλες επείγουσες διατάξεις", Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Μια ανάρτηση από την Έλενα Ακρίτα για όσα είπε ο Παύλος Πολάκης στην ομιλία του χθες (07.09.2024) στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για την τεκνοθεσία, έφερε κόντρα ανάμεσα στους δυο βουλευτές.

Ο Παύλος Πολάκης είχε επαναλάβει, στη θυελλώδη Κεντρική Επιτροπή, την αντίθεσή του με την τεκνοθεσία είτε σε ομόφυλα είτε σε ετερόφυλα ζευγάρια και η Έλενα Ακρίτα, με ανάρτησή της το πρωί της Κυριακής είχε ανακοινώσει ότι του… «κόβει» την «καλημέρα».

«Ούτε καλημέρα. Έλενα Ακρίτα, μητέρα Παύλου» έγραψε σε ανάρτησή της η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, παραθέτοντας την ατάκα του Παύλου Πολάκη για την τεκνοθεσία.

Η Έλενα Ακρίτα έχει υιοθετήσει, με τον πρώην σύζυγό της Κώστα Αρζόγλου, τον γιο τους, Παύλο.

 

Η ανάρτησή της δεν έμεινε αναπάντητη από τον Παύλο Πολάκη και μάλιστα εν μέσω της διαδικασίας για την ψηφοφορία για την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Μέσω Facebook ο Κρητικός βουλευτής μίλησε για «συνειδητή σπέκουλα από ορισμένους που προσπαθούν να αντιπαρατεθούν στην προγραμματική μου ομιλία (…) Ναι είμαι αντίθετος και το έχω πει πολλές στην τεκνοθεσία μέσω παρένθετης μητέρας και στα ομόφυλα και στα ετερόφυλα ζευγάρια».

Και εξήγησε και το γιατί: «η απάντηση είναι αυτά που συνέβησαν στην κλινική υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στα Χανιά με την αγοραπωλησία βρεφών».

Και εμμέσως απάντησε στο «ούτε καλημέρα» της Έλενας Ακρίτα: «Προφανώς και δεν μιλούσα για υιοθεσία, ένα παραπάνω για τα ετερόφυλα ζευγάρια, όπως κάποιοι με προκλητικό τρόπο γράφουν».

«Βρείτε κάτι άλλο να αντιπαρατεθείτε στην ομιλία που έκανα χθες, αλλά δεν μπορείτε», κατέληξε στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

 

Όλη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«Για να τελειώνει η συνειδητή σπέκουλα από ορισμένους που προσπαθούν να αντιπαρατεθούν στη χθεσινή προγραμματική μου ομιλία λέγοντας “ο Πολάκης είναι αντίθετος στην τεκνοθεσία-υιοθεσία και για τα ομόφυλα και τα ετερόφυλα ζευγάρια”!!

Ναι είμαι αντίθετος και το έχω πει πολλές φορές, στην τεκνοθεσία μέσω ΠΑΡΕΝΘΕΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ και στα ομόφυλα και στα ετερόφυλα ζευγάρια!!

Η απάντηση στο γιατί είναι αυτά που συνέβησαν στην κλινική υποβοηθουμένης αναπαραγωγής στα Χανιά με την αγοραπωλησία βρεφών!!!

Προφανώς και δεν μιλούσα για την υιοθεσία και ένα παραπάνω για τα ετερόφυλα ζευγάρια όπως κάποιοι με προκλητικό τρόπο γράφουν!

Βρείτε κάτι άλλο να αντιπαρατεθείτε στην ομιλία που έκανα χθες!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ…».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version