Σάββατο, 20 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Παύλος Πολάκης: Οριστική ρήξη με Τσίπρα ή εξομάλυνση με μια συγγνώμη; Τι αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ

Παύλος Πολάκης: Οριστική ρήξη με Τσίπρα ή εξομάλυνση με μια συγγνώμη; Τι αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ

Την πρώτη εμφάνιση του Παύλου Πολάκη περίμεναν πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας, που θα γίνει την Δευτέρα για να διαπιστώσουν τις προθέσεις του βουλευτή Χανίων. 

Κάτι τέτοιο όμως δεν θα γίνει, καθώς η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε την σύνθεση της ομάδας αφήνοντας εκτός τον Παύλο Πολάκη και βάζοντας στελέχη τα οποία είναι σχετικά με το αντικείμενο της τραγωδίας των Τεμπών. 

Τελικά στην επιτροπή θα είναι ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ο Νίκος Βρούτσης, ο Νίκος Παππάς, ο Χρήστος Γιαννούλης, και ο Γιάννης Ραγκούσης. 

Κάποιοι ερμηνεύουν ως μήνυμα στον Παύλο Πολάκη την συμμετοχή του Γιάννη Ραγκούση στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι ήταν κάτι αναμενόμενο.

Όπως και να έχουν τα πράγματα η υπόθεση Πολάκη το επόμενο διάστημα αναμένεται να απασχολήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται αποφασισμένος να παραμείνει στην απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας να μην μετέχει ο βουλευτής Χανίων στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ωστόσο, άλλες πηγές λένε ότι υπογείως υπάρχουν διεργασίες για να εξομαλυνθεί η κατάσταση μέσα από μία συγγνώμη. Όσοι τον θέλουν στα ψηφοδέλτια προτείνουν, μάλιστα, την τοποθέτηση του σε άλλη εκλογική περιφέρεια και όχι στα Χανιά.

Φυσικά σημασία έχει τι λέει και ο ίδιος…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις