Πέμπτη, 1 Αυγ.
28oC Αθήνα

Παύλος Πολάκης: Τα «γαλλικά» στη Βουλή επειδή τελείωνε ο χρόνος του – «Ωωω ρε π@@η, δεν προλαβαίνω να τα πω όλα»

Παύλος Πολάκης: Τα «γαλλικά» στη Βουλή επειδή τελείωνε ο χρόνος του –  «Ωωω ρε π@@η, δεν προλαβαίνω να τα πω όλα»
Eurokinissi

Με «γαλλικά», ενώ τα μικρόφωνα ήταν ανοιχτά, εξέφρασε ο Παύλος Πολάκης την αγωνία του να προλάβει να πει όσα ήθελε καθώς τελείωνε ο χρόνος της τοποθέτησής του στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής για τον διορισμό νέων διοικητών των επτά Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) της χώρας, το μεσημέρι της Πέμπτης (1.8.24).

«Ωωω ρε π@@η, δεν προλαβαίνω να τα πω όλα!», αναφώνησε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Παύλος Πολάκης, καθώς ενημερώθηκε ότι θα έπρεπε να ολοκληρώσει την τοποθέτησή του στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

Αρχικά, ο κ. Πολάκης μιλώντας στην επιτροπή ζήτησε από τον πρόεδρο επαρκή χρόνο, προκειμένου να προλάβει να τοποθετηθεί για τους νέους διοικητές. Περιορίστηκε στα πέντε λεπτά, αλλά τελικά του δόθηκαν δέκα, τα οποία όπως φαίνεται δεν ήταν αρκετά.

Δείτε το βίντεο από το 09:58 και μετά:

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας υποστήριξε πως δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγονται διοικητές δημόσιων οργανισμών μετά από αξιολόγηση, δηλώνοντας ότι και επί δικής του θητείας οι διοικητές νοσοκομείων τοποθετήθηκαν με αντικειμενικά κριτήρια.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις