Πολιτική

Πέτσας: Άμεση η συνδρομή της Πολιτείας στους πληγέντες του σεισμού στη Θεσσαλία

Μιλώντας στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας έδωσε τη διαβεβαίωση ότι η Πολιτεία θα συνδράμει άμεσα τόσο για την οικονομική κάλυψη των πρώτων έκτακτων αναγκών όσο και για την αποκατάσταση των ζημιών που έχει δημιουργήσει ο σεισμός 6 Ρίχτερ στη περιοχή της Θεσσαλίας.

Όπως τόνισε ο κ. Πέτσας, ήδη κυβερνητικό κλιμάκιο , με τη συμμετοχή του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ στον υπουργό Επικρατείας Θοδωρή Λιβάνιου, βρίσκεται στη πληγείσα περιοχή, προκειμένου να έχει μια πρώτη εκτίμηση για τις συνέπειες του Εγκέλαδου.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών τόνισε επίσης ότι ο ίδιος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό αλλά και τους τοπικούς βουλευτές της περιοχής ώστε να ενημερωθεί για την έκταση των ζημιών και προσέθεσε ότι είναι σε εξέλιξη επιτόπιοι έλεγχοι, κυρίως σε σχολεία και γέφυρες.

Τέλος ανέφερε ότι αμέσως μετά τη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί με όλους τους συναρμόδιους φορείς θα υπάρξει και η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης με συγκεκριμένα μέτρα.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνητικές πηγές για ΠΑΣΟΚ: Όταν μιλούν για «κατήφορο χυδαιότητας και τοξικότητας» να κοιτάζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη
«Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αναμάσησε τα ίδια fake news που ακούστηκαν από την ηγεσία του κόμματός του και τα οποία απαντήθηκαν πλήρως από τον πρωθυπουργό»
Το Μέγαρο Μαξίμου
Κυριάκος Μητσοτάκης σε Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Έχετε αφήσει το δικό σας ξεχωριστό και διακριτό αποτύπωμα
Στην τελευταία τους συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρωθυπουργός και η απερχόμενη Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησαν ο ένας τον άλλον για τη συνεργασία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου