Πολιτική

Πέτσας: Σοβαρότης μηδέν από τον ΣΥΡΙΖΑ, να ζητήσουν συγγνώμη ο Τσίπρας και οι βουλευτές του

Με μια άκρως καυστική ανακοίνωση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του κατά την ψήφιση των συμβάσεων για τους υδρογονάνθρακες αλλά και για το θέμα των ΕΛΠΕ.

«Όλοι οι Έλληνες είδαν χθες μια φαρσοκωμωδία στη Βουλή, όπου άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσαν «παρών» και άλλοι καταψήφισαν τις συμβάσεις για τα δικαιώματα έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων που οι ίδιοι είχαν υπογράψει!» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Στέλιος Πέτσας.

[read4more]

«Αυτό ήταν το δεύτερο επεισόδιο της σειράς “Σοβαρότης μηδέν από τον ΣΥΡΙΖΑ“, καθώς είχε προηγηθεί η δήλωση του βουλευτή του και τομεάρχη Οικονομίας Ν. Παππά που χαρακτήριζε σκάνδαλο “μια διαφαινόμενη πώληση” των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ), “ξεχνώντας” ότι αυτή είχε αποφασιστεί επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην οποία ήταν υπουργός!

Στο τρίτο επεισόδιο, κατά δήλωση του βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Σαρακιώτη στην εκπομπή Brainstorming του Action24, στόχος της προηγούμενης κυβέρνησης ήταν “να παραμείνουν τα ΕΛΠΕ στο δημόσιο“!», αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Μαθαίνουν λοιπόν οι Έλληνες πολίτες και όλοι οι επενδυτές ότι η προηγούμενη κυβέρνηση υπέγραφε συμβάσεις που δεν ήθελε ποτέ να εφαρμόσει, ενώ διενεργούσε διαγωνισμούς, όπως αυτός για την πώληση του 50,1% των ΕΛΠΕ (18.04.2018, βλέπε σχετικά) που ήταν προσχηματικοί» σημειώνει ο Στέλιος Πέτσας.

Και καταλήγει: «Επομένως, τόσο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όσο κυρίως ο κ. Τσίπρας, οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη για την κοροϊδία. Επίσης, αναφορικά με τα ΕΛΠΕ, οφείλουν να απαντήσουν σήμερα πότε θα επιστρέψουν στους Έλληνες φορολογούμενους όλα τα έξοδα για την πρόσληψη και αποζημίωση νομικού, στρατηγικού και χρηματοοικονομικού συμβούλου που πραγματοποίησε το ΤΑΙΠΕΔ για την υποτιθέμενη, όπως αποδεικνύεται, ιδιωτικοποίηση των ΕΛΠΕ».

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Παπαστεργίου: «Έρχεται παραγωγή τεχνητής νοημοσύνης στην Ελλάδα, ξεκίνησαν οι εξ’ αποστάσεως μαρτυρίες και ανακρίσεις»
«Αποκτάμε με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και από ευρωπαϊκούς πόρους προκειμένου να μπορούμε να παράγουμε Τεχνητή Νοημοσύνη εδώ. Σ’ ένα χρόνο θα είναι έτοιμο» λέει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Kυριάκος Μητσοτάκης: Νέος εξωδικαστικός μηχανισμός με 6 νέες πρωτοβουλίες που διευρύνουν την περίμετρο και στα εισοδήματα της μεσαίας τάξης
«Σχεδόν 33,5 χιλιάδες δανειολήπτες πέτυχαν ''κούρεμα'' έως 30% στις οφειλές τους και νέα ρύθμιση για την αποπληρωμή τους έως 26 χρόνια», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου
Κωστής Χατζηδάκης: Θα δώσουμε μέχρι εκεί που αντέχουμε - Το φθινόπωρο έρχεται μείωση άμεσων φόρων
«Δεν ήταν μια καλή στιγμή επικοινωνιακά» είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για τις δημόσιες τοποθετήσεις υπουργών και βουλευτών της ΝΔ για αυξήσεις και στα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης