Πολιτική

Πικραμμένος: Κλειστές δομές και αύξηση επιστροφής μεταναστών

Στη Σάμο βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος όπου θα υποδεχθεί τον πρωθυπουργό της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα.

Ο κ. Πικραμμένος θα υποδεχθεί τον Αντόνιο Κόστα που φτάνει στη Σάμο για να συναντήσει τα πορτογαλικά πληρώματα της Frontex που επιχειρούν στην περιοχή.

Σε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο κ. Πικραμμένος, αφού ανακοίνωσε ότι θα επισκεφθεί και τις εγκαταστάσεις του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού ΕΟΣ Σάμου στο Μαλαγάρι, τόνισε αναφερόμενος στο προσφυγικό/μεταναστευτικό ζήτημα: «Θα πρέπει η χώρα να πάψει να είναι ελκυστική χώρα για τους μετανάστες».

pikrammenos

Επίσης όπως είπε «η κυβέρνηση προτίθεται τους μετανάστες να τους περιφρουρεί, να μην τους αφήνει να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Να δημιουργήσει κλειστές δομές, στα πρότυπα της Γερμανίας, και κυρίως να αυξήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις επιστροφές τους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, samos24

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη Ανάσταση στην Τήνο – Το μήνυμα του Μητροπολίτη Σύρου
«Εσείς στις πλάτες σας φέρετε τις ευθύνες του έθνους ολοκλήρου. Και χρειάζεστε την προσευχή για αυτή την δύναμη της Παναγίας μας», το μήνυμα του Μητροπολίτη Δωρόθεου στον πρωθυπουργόι
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη Ανάσταση στην Τήνο 6