Πολιτική

“Πικρία” Καμμένου για τη συζήτηση της Τετάρτης στην ολομέλεια και τη στάση της κυβέρνησης

Χωρίς την παρουσία του Πάνου Καμμένου η θα διεξαχθεί η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Βουλή την Τετάρτη (23.05.2018) σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για την διαπραγμάτευση με τους θεσμούς, την οποία ζήτησε η Φώφη Γεννηματά

Ο Πάνος Καμμένος φαίνεται να έχει πικρία με τον προγραμματισμό της συζήτησης που έγινε από την κυβέρνηση, καθώς θα απουσιάζει σε ταξίδι στο Καζακστάν. Ζήτησε αλλαγή της ημερομηνίας, όμως το αίτημα του δεν ικανοποιήθηκε. Αυτό που αποφασίσθηκε από την Διάσκεψη των Προέδρων είναι να εκπροσωπηθεί στη συζήτηση από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ.

Μάλιστα το αίτημα το είχε υποβάλει και ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος κατά την διάρκεια του Υπουργικού συμβουλίου.

Η δικαιολογία της απόρριψης ήταν πως το κυβερνητικό χρονοδιάγραμμα για τις εργασίες της Ολομέλειας μέχρι αυτή να κλείσει, είναι πολύ σφιχτό και δεν είναι εφικτό μετατεθεί αυτή η συζήτηση.

Το πρόγραμμα της συζήτησης

Η προ ημερησίας συζήτηση θα ξεκινήσει το πρωί της Τετάρτης στις 10:00. Πρώτος τον λόγο θα λάβει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και μετά στο βήμα θα ανέβει η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά που έχει προκαλέσει την συζήτηση. Θα ακολουθήσει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια, αναμένεται ότι θα μιλήσει ο υπουργός Οικονομίας Ευκλείδης Τσακαλώτος και ευθύς αμέσως ο λόγος θα δοθεί ανάλογα με την κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων και στους υπόλοιπους πολιτικούς.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης