Site icon NewsIT

Πιπιλή για Μπαλασόπουλο: Γιατί δεν απαντά στις καταγγελίες μου; Πρότεινε τον εγκλεισμό μου σε ψυχιατρείο της Γλυφάδας γιατί τα παίρνει από εκεί;

09.07.2013 | 15:18
Πιπιλή για Μπαλασόπουλο: Γιατί δεν απαντά στις καταγγελίες μου; Πρότεινε τον εγκλεισμό μου σε ψυχιατρείο της Γλυφάδας γιατί τα παίρνει από εκεί;

- Η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή απαντά μέσω του Newsit στον Πρόεδρο της ΠΟΕ - ΟΤΑ - Τον κατηγορεί για σχέσεις με την Χρυσή Αυγή - Καλεί τον κ. Μπαλασόπουλο να απαντήσει πως διορίσθηκε στον Δήμο Γλυφάδας - "Σε δύο τρεις μήνες από εργάτης καθαριότητας βρέθηκε υπεύθυνος του περιοδικού του Δήμου Γλυφάδας και επίσης αναρριχήθηκε εως εδω που έφτασε χωρίς να υπάρχει πουθενά μα πουθενά, οποιοδήποτε άλλο βιογραφικό του"

Σε μια βεντέτα χωρίς έλεος εκτυλίσσεται η κόντρα της Φωτεινής Πιπιλή με τον Πρόεδρο της ΠΟΕ – ΟΤΑ, Θέμη Μπαλασόπουλο.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί, όταν σε ραδιοφωνική της συνέντευξη η κα Πιπιλή ζήτησε να απολυθεί πρώτος ο κ. Μπαλασόπουλος και τον χαρακτήρισε μάλιστα “κατάπτυστο παράδειγμα ρουσφετιού και οικογενειοκρατείας”.

Σε δύο τρεις μήνες από εργάτης καθαριότητας βρέθηκε υπεύθυνος του περιοδικού του Δήμου Γλυφάδας και επίσης αναρριχήθηκε εως εδω που έφτασε χωρίς να υπάρχει πουθενά μα πουθενά, οποιοδήποτε άλλο βιογραφικό του”.

Όταν ζητήθηκε απο το Newsit ένα σχόλιο από τον κ. Μπαλασόπουλο, η απάντησή του ήταν απαξιωτική:

“Έχουμε ομόφωνη απόφαση, η ΠΟΕ – ΟΤΑ αναλαμβάνει, τα έξοδα νοσηλείας της κας Φωτεινής Πιπιλή σε γνωστή ψυχιατρική κλινική στην Γλυφάδα. Να είναι σίγουρη ότι θα την προστατεύσουμε. Τίποτε άλλο”.

Επικοινωνήσαμε με την κα Πιπιλή και εκείνη εμφανώς εξοργισμένη είπε:

“Η απάντηση μου θα μπορούσε για παράδειγμα να είναι οτι τα έχει πιάσει από τη συγκεκριμένη κλινική, γιατί υπάρχουν και σε άλλες περιοχές κλινικές ψυχιατρικές για να με φιλοξενήσουν. Θα μπορούσε να του απαντήσει κανείς, ε βέβαια, ποτέ δεν ελέγχθηκαν τα οικονομικά της ΠΟΕ – ΟΤΑ οπότε μπορείτε να κάνετε και δώρα σε πολιτικούς που πάσχουν από Αλτσχαϊμερ.”

Η κα Πιπιλή προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα λέγοντας:

“Επίσης, μια πολύ σοβαρή απάντηση είναι, γιατί να μη συγκεντρωθούν χρήματα από την ΠΟΕ – ΟΤΑ για να αναγερθεί στη Γλυφάδα που είναι ο αγαπημένος τόπος του συνδικαλιστικού οργίου του Μπαλασόπουλου, ένας για παράδειγμα φούρνος, για να μπορούν να καίνε τις φωνές που μιλάνε με ειλικρίνεια. Μπορούν να ρωτήσουν για παράδειγμα τους φίλους Χρυσαυγίτες, του κυρίου Μπαλασόπουλου εννοώ, ή άλλους ακραίους, πως μπορεί να εξαφανίσει ανθρώπους που με επιχειρήματα σε ξεμπροστιάζουν.”

Τέλος, η βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε τον κ. Μπαλασόπουλο ότι δεν απαντά στις καταγγελίες της:

“Σε κάθε περίπτωση η απάντησή μου είναι μία και είναι η εξής, γιατί ο κύριος Μπαλασόπουλος δεν απαντάει στις δικές μου καταγγελίες. Είναι κατάπτυστο παράδειγμα ρουσφετολογικού διορισμού από το παράθυρο το 1984, από τον κολλητό του τότε Δήμαρχο Γλυφάδας Σπονδυλίδη. Σε δύο τρεις μήνες από εργάτης καθαριότητας βρέθηκε υπεύθυνος του περιοδικού του Δήμου Γλυφάδας και επίσης αναρριχήθηκε εως εδω που έφτασε χωρίς να υπάρχει πουθενά μα πουθενά, οποιοδήποτε άλλο βιογραφικό του”.

Ακούστε τις δηλώσεις της κυρίας Πιπιλή στο NewsIT:


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ – ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πιπιλή μαινόμενη! Να απολυθεί ο Μπαλασόπουλος ως κατάπτυστο παράδειγμα ρουσφετολογικής αναρρίχησης

Βεντέτα! Μπαλασόπουλος για Πιπιλή: Αναλαμβάνουμε τα έξοδα νοσηλείας της σε γνωστή ψυχιατρική κλινική στην Γλυφάδα

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version