Πέμπτη, 18 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Πιπιλή κατά Τσαυτάρη και Χαρακόπουλου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Επίθεση στην ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά και κατά γαλάζιων συναδέλφων της, όπως ο Ιορδάνης Τζαμτζής, για τις διαφωνίες τους στο θέμα του γάλακτος κατά τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα εξαπέλυσε μέσω του ραδιοφώνου του ΣΚΑΙ, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή.

Μέτωπο με τους κυρίους Τσαυτάρη και Χαρακόπουλου αλλά και γαλάζιους συναδέλφους της, όπως ο βουλευτής Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, άνοιξε σε σημερινή της ραδιοφωνική συνέντευξη, η Φωτεινή Πιπιλή με αφορμή τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα στο θέμα της απελευθέρωσης της διάρκειας του γάλακτος.

ΤΙς διαφορές ακόμη και βουλευτών της Συμπολίτευσης αναδεικνύει το συνεχιζόμενο αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης – τρόικας

Η κυρία Πιπιλή κατηγόρησε την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για απραξία σε ό,τι αφορά στους κτηνοτρόφους από το 2012, τι στιγμή, που, όπως είπε, ο καταναλωτής πλήττεται από την τιμή του γάλακτος. “Οι Χαρακόπουλος, Τσαυτάρης και Τζαμτζής και άλλοι βουλευτές βλέπουν το δέντρο, και όχι το δάσος. Θα έχουν τώρα να αντιμετωπίσουν στη βουλή τους βουλευτές που εκφράζουν τη μεγάλη μάζα των καταναλωτών, και όχι τους ψηφοφόρους τους” τόνισε με αρκετά δηκτικό ύφος η κυρία Πιπιλή.

“Οι κτηνοτρόφοι είναι 3.500 άτομα, είναι το πιο σκληρό επάγγελμα που υπάρχει, αλλά το μόνο που έχουν κάνει για 22 μήνες ο κ. Τσαυτάρης και Χαρακόπουλος είναι να αντιδρούν στην εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ. Δεν έχουν πάρει ως υπουργοί μια απόφαση για να στηριχθούν οι ομάδες των κτηνοτροφών και από την άλλη πλευρά το καταναλωτής να ψωνίζει ισοδύναμο στην τιμή γάλα. Οι βουλευτές από την επαρχία, επειδή είναι πολύ περισσότεροι από αυτούς των αστικών κέντρων, καπελώνουν την οποιαδήποτε προσπάθεια… Θα μας βρουν μπροστά τους, και θα με βρουν μπροστά τους”, επεσήμανε η κυρία Πιπιλή.

Διαβάστε επίσης

”Τελείωσε το θέμα των τραπεζών – Στο Εurogroup με κλεισμένο πακέτο”

Σαμαράς και Βενιζέλος λύνουν τον γόρδιο δεσμό…

Συμφωνία με την τρόικα βλέπει ο Στουρνάρας

Πονοκέφαλος για τα κόμματα το ευρωψηφοδέλτιο…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε