Πολιτική

Πιτσιρικάς ζήτησε από τον Μητσοτάκη να μπει στο πρωθυπουργικό αυτοκίνητο – Η βόλτα και οι selfies

Βόλτα με το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο παρέα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχε την ευκαιρία να κάνει ένας μαθητής στο Καπανδρίτι.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής (15/11/2024) επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιοχή, ένα από τα δεκάδες παιδιά που είχαν συγκεντρωθεί στην κεντρική πλατεία προσέγγισε τον πρωθυπουργό και με θάρρος του ζήτησε να πάει μία βόλτα με το τζιπ που χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του.

Ο νεαρός εντυπωσίασε τον πρωθυπουργό με τις γνώσεις του για το είδος του οχήματος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχτηκε να «συνταξιδεύσουν» έως το Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, που ήταν ο επόμενος σταθμός του.

pitsirikia mitsotakis

Οι φίλοι του πιτσιρικά ενθουσιάστηκαν και ακολούθησαν την πρωθυπουργική πομπή, τρέχοντας και γελώντας έως το Κέντρο Υγείας, όπου ακολούθησαν δεκάδες φωτογραφίες και selfies.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά στις καταγγελίες για το πρόγραμμα γενετικού ελέγχου βρεφών: «Πιστεύω στη διαφάνεια και τη λογοδοσία»
Το ρεπορτάζ της εφημερίδας κάνει λόγο για «αδιαφανείς συμβάσεις» με ιδιωτικές εταιρείες και έχει θέσει σειρά ερωτημάτων αναφορικά με το μνημόνιο του προληπτικού ελέγχου για γενετικές ασθένειες στα νεογνά
Άδωνις Γεωργιάδης